Нека намерим най-тънките цени.
DundyTheCroc - майстор
Имам такъв флакон за левче, ма и там газ се лее по ръцете, има нещо гнило в дюзата на поялника, една такава дълга и без гумено уплътнение е.
Изображение
gogosto - специалист
За големия шлайфер тука http://www.lidl.de/de/parkside-winkelsc ... b2/p218307 пише, на 18 и 20.04.2016 дали това ще важи и за нашите магазини или е само за немци ??
sstefanov - майстор
Само преди месец го имаше, защо не им се обадиш и да ги питаш дали някъде не е останала бройка?
gogosto - специалист
sstefanov благодаря за идеята. Направих писмено запитване ще видим какво ще ми отговорят.
Фърбата - специалист
Мога още отсега да ти напиша какво ще ти отговорят:

Благодарим за Вашето съобщение от XX.XX.20XX. Бихме искали да Ви информираме, че желаният от Вас артикул XXXXXXXX е промоционален до изчерпване на доставените количества и не е включен в нашия постоянен асортимент. За съжаление трябва да Ви съобщим, че този артикул вече не е наличен нито в нашите филиали, нито в складовото дружество.

Благодарим Ви за разбирането и се надяваме, че и в бъдеще ще се доверявате на нашите продукти и ще можем да Ви радваме с разумни цени и добро качество.

Въобще дали си правят труда да проверяват дали го има артикула в други филиали или им е най-лесно да ти напишат " нямаме го-свършил е "
fore - майстор
При запитване по телефона, зависи на кого попаднеш и дали инфото което е налично в базата им данни е вярно. Та може и да получиш коректна или некоректна инфо. Аз когато е писмено- .........някакъв генериран отговор по стандарт.

Относно това дали е нормално да се излива газта при пълнене отвън. Вчера питах Брато- пуши здраво и има всякакви запалки и тнт, та той ми каза че до сега не е срещал флакон с газ, който при пълнене да не хвърля и на вън. А и аз се сетих, че съм пълнил няколко пъти разни запалки и не съм успявал на 100% да пълня газ без фира.

За уплътнение на дюзата на поялника, мисля че и запалките нямат такива работи. Малко се търси под вола теле.

=============

Незмам до сега дали са пускали ел пилата за мазоли и твърда кожа, копие на Шолската дето е 80 лева че и повече. Другата събота пускат в Лидл копие и мисля да я взема- с два накрайника е - фин и груб. Мисля че ще ми върши добра работа.
Досега пускали ли са я и вземал ли е някой подобна ? На батерии е, като Шолската.
DundyTheCroc - майстор
Хмммм, аз пък много от запалките си ги пълня с минимално, понякога нулево оливане с газ. Да кажем, че 2/3 от запалките ми имат уплътнител на дюзата за зареждане, дори тази, която ми е сега в джоба. Ясно е, че винаги има фира, ама докато зареждам поялника по ръцете ми се излива река от газ, което не е нормално и никой не може да ме убеди, че дюзата му за зареждане не е недоклатена :)Ето запалка как изглежда:
Изображение
nikolson - майстор
Dundy, поялникът има ли нужда от зареждане? Ако е изпразнен, направи следното, с игличка направи едно "контролирано изпускане" през дюзата за зареждане. Имал съм случаи със запалки да става подобно оливане. Преди доста години, когато съм зареждал на улицата, хората правеха нещо такова, междинно, все едно след това дозареждаха. Нямам твърдо обяснение. Освен това, винаги държа запалката вертикално надолу.
fore - майстор
Лидл е богата фирма и съответно фирата не е проблем за нея. :lol: Пари, газ, нефт- всичко се лее в неусвес там.

Явно има запалки направени по читаво от въпросният газов поялник.
Колега пробвал ли го да запояваш нещо ? Как е ? Че и аз му се точа докато има още. С каква интензивност е потока на топлият въздух ?

За пилата за крака, нещо интересно. Неможе само дървени греди да пилиме, трябва лична поддръжка на оператора да има. :roll:
kuger - майстор
Поялника е празен, няма налягане в него, а бутилката не струва. Олива се и при по-горе показаната дюза на запалка.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: