Еми нали му виждам рибата - кост дето я е направил в шева и без прекъсване. За това се иска ръка и дълъг опит.
И със Саксията може да е получи същото на тази дебела планка !
Нека намерим най-тънките цени.
Andri01
- майстор
1052 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4"
Гост
- специалист
Купих я тая детска играчка (телоподаващото).
Като вдигнеш капака и разгледаш механизма за подаване на телта- все едно частите са късметчета от пакети "зрънчо" ...Пластмаса... ама- нали трябва да е евтино. Кабела метър и нещо...
За заваряването- нека се изкажат опитните заварчици, аз не претендирам, че съм добър, но общо взето- не ми хареса. Имам си трансформаторен електрожен, който не става за тънка ламарина, но пък и не ми се налага често да правя "тънки" заварки. Като се има в предвид и скъпия консуматив-май положителни неща не намирам, освен, това, че апарата е евтин.
Така, че- ще го връщам в магазина.
Като вдигнеш капака и разгледаш механизма за подаване на телта- все едно частите са късметчета от пакети "зрънчо" ...Пластмаса... ама- нали трябва да е евтино. Кабела метър и нещо...
За заваряването- нека се изкажат опитните заварчици, аз не претендирам, че съм добър, но общо взето- не ми хареса. Имам си трансформаторен електрожен, който не става за тънка ламарина, но пък и не ми се налага често да правя "тънки" заварки. Като се има в предвид и скъпия консуматив-май положителни неща не намирам, освен, това, че апарата е евтин.
Така, че- ще го връщам в магазина.
Гост
- специалист
Е, и при мен не е всичкото от пластмаса- пружинката е метална
. И ролката при мен се е паднала от металните 
Хващай си се за думата колкото искаш, исках да наблегна, че е евтина китайска изработка. Не се опитвай да ми доказваш противното- няма да можеш да ме убедиш, че това нещо става. Маската и твоята ли е от металните? За Перник явно подбират с повече метал...
Пък уж бях решил да не си купувам повече лидълски "инструменти".
Ползвай си го твоето със здраве!
Хващай си се за думата колкото искаш, исках да наблегна, че е евтина китайска изработка. Не се опитвай да ми доказваш противното- няма да можеш да ме убедиш, че това нещо става. Маската и твоята ли е от металните? За Перник явно подбират с повече метал...
Пък уж бях решил да не си купувам повече лидълски "инструменти".
Ползвай си го твоето със здраве!
Гост
- специалист
Естествено, че съм си купил. Но не е от лидъл-ските, държа да отбележа.
Може би ще си взема по- натам и прилично телоподаващо, но засега не изпитвам въпиюща нужда от него. Това го взех ей-така, да го пробвам и да се убедя, че не става. А не да си мисля, че е много добро и да ме е яд, че съм го изтървал...
Може би ще си взема по- натам и прилично телоподаващо, но засега не изпитвам въпиюща нужда от него. Това го взех ей-така, да го пробвам и да се убедя, че не става. А не да си мисля, че е много добро и да ме е яд, че съм го изтървал...
cholev
- майстор
Между другото. Понеже критикуваш механизма на подаване тел, почти съм сигурен, че всички телеподаващи ползват подобен. Това е пазара. Всичко е произведено в Китай. Такива механизми се отработват и всички започват да ползват подобни или даже едни и същи. Нещо което работи се ползва и никой не измисля колелото. Механизма нищо чудно да се прави в един завод. Ще е интересно все пак да ме обориш. току виж, че другите производители ползват техни си супер технологични механизми в което се съмнявам. Ще потърся по тубата или колеги с телоподаващи нека да споделят.
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература