Нека намерим най-тънките цени.
gnt69 - майстор
И аз взех два чифта сини и сиви, ама са ми малко малки. А идеята е да ги нахлузваш без усилие затова са халтави. :partyman:
fore - майстор
Те бяха -женските до 38-39 най големите. На мене ми бяха малки тези определено. А мъжките са от 40-41, 42-43 и тнт.
Та тези от 40-41 -влизам в тях като в хола си :lol: . А уж съм бил 43 номер разбираш ли. Но това при марковите маратонки само. Рибок, Адидас и тнт.

Та при мене точно влизам без усилие в тях. Просто отгоре са прекалено широки. Иначе като им пусна шпората отзад и съм като болид. Абе ще ги тествам и ако не ми лепнат съм при хубавата касиерка пак. :wink:

Даже на вилата от пазара в Павликени взех от същата гума/найлон тези цяло излятите джапанки. Много са удобни. Та при тях се оказа че 42 номер ми е тесен. А го мерих, но жената ме прецака че се разтегляли. Оставих ги на Лелята, и тя ми ги смени с 43 номер. Че и там само Вторник е................

А тука в София видях че същите от Кауфланда дето съм купувал са 44 и 43 номера и са ми перфект и двата. :roll: :?:
ESPACE - майстор
fore написа:
А уж съм бил 43 номер разбираш ли. Но това при марковите маратонки само. Рибок, Адидас и тнт.
Ако си 43 номер то маратонки Reebok с този номер ще ти паснат идеално. Обаче Adidas 43 номер няма да можеш да ги обуеш. Разликата в дължината на ходилото между тези двете марки е най голяма. Nike е по средата.
fore - майстор
Абе специално при мене и при Адидаса и при Рибока номерата ми са все 42,5, и вече 43.

А за сабото, днеска сутринта го върнах, а не ми се искаше, но и двата големи пръста ми се набиваха здраво в купулчето отпред. Ако ги нося така гарантирано ще ми се образуват мазоли. Касиерката коментира че не са връщали досега изобщо и даже едно момче купи пред мене едно сабо.

Заключавам че моите пръсти не са достатъчно загрубели, и затова имам това усещане.
fore - майстор
Въпрос за Газ поялника и по специално за човките му. Железни са и това е кофти.

Купих вчера от Електронинвест две различни Прокидски. Те са изградено от сърцевина от мед покрита с хром, а върха им е сребърен. Абе истински човки.
Резбата е 6х1.
Притеснява ме че като нарежа резбата ,тя ще изгори от високата температура и механичната слабост на медтта.

Има ли смислъл да развалям човките ?

В магазина имаше и една човка за 14 лева, за едни скъпи поялници. Резата и беше същата-6х1.
Освен скъпата цена, интересното беше и в профила и- тръгва като нормален конус, но върха му е пресечен и на получената площадка се намира едно малко цилиндърче с дупка в него. Все едно да се налива тинол вътре в него.

С тази човка може ли да се пои нормално ?

Имаше същият Газ поляник в Електронинвест, но на дуга фирма за 75 лева :mrgreen:
mitko64 - майстор
В четвъртък ще скачам на сабления трион. От ножчетата за него също мисля да се заредя, тези за зеге с логото swiss madе, бяха много добри. щеше ми се машина със захват 20мм., ама много скъпи, ще се пробам на 1/2 захват. Напичам го на тръба поне 3/4, ако не се справи ще го върна.
Някой да има наблюдение над Акумулаторния тример за трева ,дали ще върши някаква работа?
EDI - майстор
Бе ще върши, ама да побръмчиш за дребни неща.50 минути работа на 5 часа зареждане, според мен е доста времето.По-добре един електрически за 40-50 лева.
atanasov2004 - специалист
Привет! Колеги два въпроса имам: 1. Електрическата фреза за копане така и не я видях в нашия магазин :sad: , дали може да се намери някъде ?
2. Някакви мнения за генератора за ток ? Какво значи - инверторен ? Дали е добър. Ще го ползвам инцидентно на село или като ходя на риболов :-D Благодаря!
mgbagera - специалист
Метчиците и плашките бяха добри нали ?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: