Нека намерим най-тънките цени.
radius - майстор
Green_label написа:

тъй като става въпрос за инцидентни такива рязания,
Итонга се реже много лесно, какви саблени триони. Купи си един трион топмастър за 5-6лв и си режи на воля.
mitko64 - майстор
hakama написа:
Тези фрези струват ли си парите?

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=39107

Акум. отверка нали не са пускали скоро, че я дебна?
Боркороните ги имам и двата вида още от първите промоции. Моите не са криви, иначе няма такава цена, само държача за големите струва другаде колкото лидълския комплект. Счупих иначе свредлото на малкия държач, много шибан размер има, нещо 5,8 мм. беше, та пилих друго свредло 6мм., да го пригаждам. Иначе съм ги пробвал и на алуминий, мед, 1мм. стом. ламарина, дупчат без забележки. Даже един колега се хвалеше че пробил 3мм. стом. ламарина. Тези за фаянс също дупчат без забележки, само на гранитогрес не съм ги пробвал. Но на фаянс, малко груб става канта на отвора, та предпочитам да го пробивам с борщанга.
Chefo77 - майстор
fore написа:
Чефо, какви комплекси избивам бе, ти ми казваш че имам гадости и аз реагирам съвсем нормално на подигравката ти ! Не виждам къде тук са ми комплексите ?

Точно обратното- АЗ НЯМА КОМПЛЕКСИ точно защото не ми е проблем да споделя за дефект при мен който кара една компания да разработва козметика и ел инструменти за обработката им. Дефект който се получава както ти сам си признаваш сега при повечето нормални и трудещи се хора и при теб.
Просто твоят коментар беше излишен и подигравката ти да си пиля ноктите и мазолите с флекс също ! Дразни.
Аз нито съм те обидил, нито избивам комплекси. Няма за какво ! Подчертах само че твоето отношение е гадно.

Чефо гледай ТЛС от програмите на Булсат. Има едни много интересни предавания след полунощ- Чудати тела и Врага в мен. Освен че са интересни и показват хора с какви ли не невероятни аномалии, генетични дефекти и странни паразити, от тях може човек да се научи как да се предпазва дори и от бактериите които живеят в нас и могат да ни убият при определени условия. Наистина са много интересни поне за мене.
Примерно много интересно беше че Амалгамата в пломбите съдържаща Живак и Сребро предизвиква отравяне на кръвта в едни пациент и проблеми в нервната му система с години и тнт.
Аз отдаван разкарах и последната Амалгамена пломба от устата си знаейки това, лошата алдхезия и стареенето им-отлепиха се.
То с тая Солна киселина в слюнката ставаме като акумулатори с тия Амалгами и други цветни метали ! :lol: :prayer:
Както намекнах, ако не можа да схванеш, че се шегувам с шлайфа - много зле. Ама много зле. За теб. Ноктите ти си ги вкара, аз не съм продумал за тях. Така както вероятно си единствения, който видя в поста ми подигравка. Както казах - НИКОГА не си позволявам да се подигравам с каквото и да е, свързано със здравето! Мога да те подигравам за това, че си си купил Спарки, мога да подигравам Тинки че кара Форд, но НИКОГА няма да се подиграя с когото и да е, за какъвто и да е недъг или заболяване!
Брат ми заеква и има епилепсия, как мислиш - дали на фона на подигравките към него (одрусал съм само двама, но ме помнят), бих причинил на друг нещо подобно? Затова ти казах, че избиваш комплекси - защото в една очевидна шега (макар че се замислям да пробвам и би имало ефект, това сериозно), ти видя подигравка. Това го умеят само комплексарите. И задръстеняците. А се подиграват само тъпанарите - а аз определено не се имам за такъв.
Примерно преди време една позната така ми се развика, че съм И платил билета в автобуса. Качваме се трима с приятел и нея в автобуса и аз плащам трите билета, приятелчето - наобратно. Ти как му викаш на това - възпитание от моя страна, или комплексарщина (какъв си ти, че ще ми плащаш билета) от нейна?
И макар, че темата не е да обсъждаме TLC, да - гледам много голяма част от тези предавания. И не само по него канал. За странните тела, за пострадалите от бактерии, за семейството джуджета, за попадналите в болница заради секс ... дори и за онези, на които родителите им им избират половинка :lol: :lol:
grizan1980 - специалист
DundyTheCroc написа:
Фрезите горе-долу вършат работа, обаче са адски криви.
Чак пък адски криви - не съм съгласен. Имам ги от поне 3 години, толкова дупки са направили- не съм ги видял да са елипсовидни отворите..... По отношение на газовият поялник - много съм доволен. Бързо загрява, запойвах 3 кабела по 4 кв.мм и се справи много добре. :) :) :)
nanobanano - специалист
Това имало ли го е в бг и върши ли някаква работа?Че засях малко тревица.
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... %2010%20A1
fore - майстор
Колега, такова тревно-ядо животно не за пускали до сега по мои спомени. :)

mitko64 написа:
hakama написа:
Тези фрези струват ли си парите?

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=39107

Акум. отверка нали не са пускали скоро, че я дебна?
Боркороните ги имам и двата вида още от първите промоции. Моите не са криви, иначе няма такава цена, само държача за големите струва другаде колкото лидълския комплект. Счупих иначе свредлото на малкия държач, много шибан размер има, нещо 5,8 мм. беше, та пилих друго свредло 6мм., да го пригаждам. Иначе съм ги пробвал и на алуминий, мед, 1мм. стом. ламарина, дупчат без забележки. Даже един колега се хвалеше че пробил 3мм. стом. ламарина. Тези за фаянс също дупчат без забележки, само на гранитогрес не съм ги пробвал. Но на фаянс, малко груб става канта на отвора, та предпочитам да го пробивам с борщанга.

Митко ако Лидлските стават за метал, това значи ли че и тези на Райдър стават за същото ? Понеже ги дават основно за дърво.
Купувах ги преди време от Райдър и за дървени плоскости са отлични. Та заради това сега взех от Лидлските на предната промоция тези за керамика-диамантените.
Като гледам зъбите са еднакви, а предполагам че и стоманата от която са направени е подобна. Просто тези едри зъби ми е чудно как ще пробиват ламарина и то дебела. :?

Изображение

--------------------

Минах сутринта през нашият Лидл и имаше само 5 броя от ел триона, както и малко ножчета. Докато го оглеждах, дойде едно момче подобно на мене и грабна един. Каза че жена му щяла да го изхвърли барабар с шкафа му с инструменти. :lol: Разликата с мене беше че той не си игра да го оглежда.

Пак малко бройки.
Ще видя по обед тука в центъра дали ще има и една бройка. Иначе на първо четене машината е направена добре.
Само незнам дали захвата и ножчетата са стандартни ?
dpp - специалист
И аз взех едни кръгли фрезери за БиМетал. Пише че стават и за емтал и дърво. :? Одавна се каня да си зема, все се мъча със зегето и т.н за малки отвори.. Няма за 55мм - кофти че 50мм е често използваем отвор ама...
mitko64 - майстор
Taкива боркорони на Райдер имам 3 комплекта, както и подобен на снимката. За дърво стават, но като набара някой пирон в ламперията, отиде короната, после с дремелът и оформям зъбите. Райдер също имат като лидълските, мисля биметал се видеха но мисля са по- скъпи http://raider.bg/c/borkoroni-293/borkor ... mplekt-603 . Взели са ми сабления трион, плюс 3 комлекта ножчета, но чак в неделя юе мога да го пробвам.
fore - майстор
В сабленият трион сигурно ще те подразни това че дръжката която може да се върти на 180 градуса е малко халтава !
Само не ме изкарвай пророк ! :mrgreen:

За короните, ако Лидлска корона срещне пирон едва ли ще го пререже без да се потроши. Това си е като мина за всички подобни режещи инструменти с едри зъби за дърво.
grizan1980 - специалист
Аз тествах триона, като за първо ползване - отрязах една 2,5х2,5 см летва. Бързо се справи, като недостатък много ми се струва че вибрира. Иначе интересна машина.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: