• 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
Ба си ма..та, той без пари комплекта. :?
mitko64 - майстор
Oтнякаде ми е познат комплекта, мисля пишеше за медни тръби, въпреки, че не виждам резон да правиш резби на медни тръби, нали се запояваха. Между другото току що бях на Стройкото, на втория етаж има един щанд продават ръчни, шлосерски инструменти, консумативи за бормашини и перфоратори, нивелири някаква маркаCross, МТХ и градински Palisad,на много тънки цени. Набързо олекнах 40лв.
Последна промяна от mitko64 на ср мар 27, 2013 5:17 pm, променено общо 1 път.
profesionalist_wood - майстор
Само за медни тръби ли е? Дали стават за обикновени? Виждал съм такъв комплект за 600 лв на ROTENBERGER :shock:
mitko64 - майстор
profesionalist_wood написа:
Само за медни тръби ли е? Дали стават за обикновени? Виждал съм такъв комплект за 600 лв на ROTENBERGER :shock:
В брошурата от19.01-25.01.2012г. има малко по-подробно описание. Има и снимка как нарязват медна тръба?Иначе пише санитарни и прочие инсталации.
stancho123 - специалист
От 4 април има пистолет за горещ въздух.Има плакат пред лидъла ,пробвах да го снимам ,но охраната си помисли че тях съм снимал и не успях...
milefox - помощник
Аз си купих маркуч,пистолет за маркуча и ножица,която много ми хареса.Но за ел.фрезата се отказах защото ми се стори че е майтап работа с тегло едва 7кг. 8-[
torbalan - Дървен философ
Да се стопи снега и ще докладвам :)
RABATA - напреднал
Комшията си купил винтонарезната джаджа. Пробвахме я на половин цол поцинкована тръба и ножовете сдадоха багажа. Утре ще взема от работата резервните ножове на ротенбергера да видим дали стават.
ПП То в книжката си пишело, че е е само за тръби от цветни метали, ама кой да чете :?
profesionalist_wood - майстор
Как бе, нали изглеждат яки и масивни. :? Аз все си мислех че е за поцинковани тръби :?
RABATA - напреднал
profesionalist_wood написа:
Как бе, нали изглеждат яки и масивни. :? Аз все си мислех че е за поцинковани тръби :?
Ами на държача нищо му няма, ама на ножовете се заоблиха зъбите - явно са меки.
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: