Нека намерим най-тънките цени.
keymaker - специалист
brum написа:
За генератора не би трябвало да е драма да включиш нещо по-мощно. Би трябвало да има защити. Поне хондата (eu10i) беше така. Да оставят защитата от претоварване на потребителят е безотговорно. Особенно с тая гаранция дето я дават :) .
----------------------------------------------------
Драмата е в това ,че като се включи консуматор с малка консумация ,но със голям пик стават белите. Братовчеда гръмна една хонда с помощта на едно нищо и никакво фризерче 170вата ама без да се усети ,че тая мощност е в момента на работа ,а не при стартирането на компресора. Цялата цигания става толкова бързо ,че защитата няма време да реагира и много пъти сработва след белята! В крайна сметка смениха блока на хондата ама имаше много дърпане , и ако не беше някакъв бивш съученик на братовчеда в сервиза май нямаше да стане номера. В гаранцията са си написали ,че при неправилна употреба отпада гаранцията,а с тия електроники като се заиграят и в над 99% познават какво се е случило :yawinkle: . Друг е въпроса ,че злоупотребяват с клиента и се опитват да се измъкнат.
joro1968 - специалист
keymaker написа:
brum написа:
За генератора не би трябвало да е драма да включиш нещо по-мощно. Би трябвало да има защити. Поне хондата (eu10i) беше така. Да оставят защитата от претоварване на потребителят е безотговорно. Особенно с тая гаранция дето я дават :) .
----------------------------------------------------
Драмата е в това ,че като се включи консуматор с малка консумация ,но със голям пик стават белите. Братовчеда гръмна една хонда с помощта на едно нищо и никакво фризерче 170вата ама без да се усети ,че тая мощност е в момента на работа ,а не при стартирането на компресора. Цялата цигания става толкова бързо ,че защитата няма време да реагира и много пъти сработва след белята! В крайна сметка смениха блока на хондата ама имаше много дърпане , и ако не беше някакъв бивш съученик на братовчеда в сервиза май нямаше да стане номера. В гаранцията са си написали ,че при неправилна употреба отпада гаранцията,а с тия електроники като се заиграят и в над 99% познават какво се е случило :yawinkle: . Друг е въпроса ,че злоупотребяват с клиента и се опитват да се измъкнат.
Затова направо им сера в устата на такива хитреци в сервизите.Дори си позволяват своеволия
mitko64 - майстор
Avas_co написа:
mitko64 написа:
Tочно по-горе се заричах че съм накупувал достатъчно и в Германия изкокнаха нови хубавинки- инверторен електрожен и соларни маски http://www.lidl.de/de/parkside-inverter ... a1/p219657 .
http://www.lidl.de/de/parkside-schweiss ... a1/p219641 .
Тоя инвертор с тия 80 Ампера хич не ти трябва, за 230 лева от Драгозов ще си вземеш 160 Амперово китайче, което пак си е с гаранция и ще върши повече работа.
А, маската я има и тук същата, на подобни цени, е ако ти е кеф да пише на нея Парксайд ...
Oт Драгозовите имам едно наследствено Кинзо, трансформаторно уж 180А, та и това ако е такова, 160 А сигурно са 100. А за гаранцията след патилата си с Валерйййй Груп, на наши търговци доверие нямам, дано Лидъл им избие тарикатлъците от главите.
joro1968 - специалист
mitko64 написа:
Avas_co написа:
mitko64 написа:
Tочно по-горе се заричах че съм накупувал достатъчно и в Германия изкокнаха нови хубавинки- инверторен електрожен и соларни маски http://www.lidl.de/de/parkside-inverter ... a1/p219657 .
http://www.lidl.de/de/parkside-schweiss ... a1/p219641 .
Тоя инвертор с тия 80 Ампера хич не ти трябва, за 230 лева от Драгозов ще си вземеш 160 Амперово китайче, което пак си е с гаранция и ще върши повече работа.
А, маската я има и тук същата, на подобни цени, е ако ти е кеф да пише на нея Парксайд ...
Oт Драгозовите имам едно наследствено Кинзо, трансформаторно уж 180А, та и това ако е такова, 160 А сигурно са 100. А за гаранцията след патилата си с Валерйййй Груп, на наши търговци доверие нямам, дано Лидъл им избие тарикатлъците от главите.
Ооо да,миналата година купих машина от Лидъл за 400 лв,счупи се на втория ден и я върнах и те ми върнаха парите. Затова ги уважавам
Avas_co - майстор
Митко, ти си знаеш, но с тия 80 ампера, докато изгориш един електрод 2,5 мм. и ще пушиш цигарка, че да се охлади машината.
fore - майстор
И маската и инвертора са декоративни ! :wink:

Дремела го вземам !

С тия 80 Ампера направо си е подигравка бе. Маската е с много малък дисплей и фото сензорите са 2 мисля.
gogo7777 - майстор
Егати темата.......колко фенове имало на тая сергия :lol: . Чак се следят промоциите и кое кога ще излезне в продажба. :lol:
kuger - майстор
Инверторният генератор .... пишете за издънване на защитата при пускови токове. Ами, нали всяка машина си има пусков ток?
Мисля си, хладилник /0,8А номинален ток/, фризер /мисля беше около 100W мотора/, тв 14 инча CRT + Булсат приемник, настолен ПС и лаптоп на ток /няма батерия/, да и две лампи, диодни по 10W дали ще ги храни?
Аз си мисля, че да, но да питам, де :? :-D
Всичко това на село, има случаи на 5-6 часа липса на напрежение /за това време охлаждащите няма да имат проблеми/.
Да скачам ли в тиганчето? :-D
gogo7777 - майстор
Да скачам ли в тиганчето?
Не. :wink:
kuger - майстор
gogo7777 написа:
Да скачам ли в тиганчето?
Не. :wink:
Направо уби детското в мен :sad: Хондите 20i /май тъй им казваха/ много скъпи.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: