Нека намерим най-тънките цени.
gogo7777 - майстор
Дори не знам за кой генератор питаш. Категоричното ми мнение се дължи на други обстоятелства. В Лидл не влизам....не питай защо, щото ще ви разваля удоволствието от изгодно закупени инструменти в бакалията. :-D

Едно време у нашите смесени магазини имаше сирене, кучешки салам, цимент, пирони, гащи, чорапи.......но някак си си струваха парите, а сега Лидл :idea:
kuger - майстор
Те за този https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... I63u8TgLFA
И... недей да ме плашиш :-D
fore - майстор
Гого, гледай инверторите, остави Лидл ! Нищо вече не е като едно време, нито заваръчните апарати нито хранителните магазини.
Те ако не ставаха тия инструменти на Лидл, нямаше да има тема за тях и да се харчат.

kuger, обяснихме защо не е добър този агрегат, от там насетне и да питаш повече няма смисъл. Вземи си обикновен генератор на Енхел - 2000 вата или нещо подобно и това е !
gogo7777 - майстор
И... недей да ме плашиш
Не те плаша бре.....
Глей кво пише...."Подава стабилно напрежение благодарение на дигитална инверторна технология" :lol:
Гого, гледай инверторите, остави Лидл !
Бягам бягам.....само наминах инцидентно, стана ми любопитно 300 страници тема. Прочетох десетина и се развеселих. :)
kuger - майстор
Значи, определено ме притеснява дали ще храни капризни машинки. Имам известен опит с генератори, руски, там проблеми със синусоидите не съм имал. Сега чета, модифицирани синусоиди, нам си кво, обърках се. Просто ми трябва елементарна машинка, да ме захранва при проблем, това е.
gogo7777 - майстор
Значи, определено ме притеснява дали ще храни капризни машинки
Ами попитай в друг раздел. Тук ще те омотат, щото само цената тука е важна :lol:
Фърбата - специалист
gogo7777 написа:
В Лидл не влизам....не питай защо, щото ще ви разваля удоволствието от изгодно закупени инструменти в бакалията. :-D
:
Що, бе? Разкажи подробности. Тъкмо ще излекуваш от пристрастяване поне малка част от пишещите. На мен поне са ми интересни причините да отсвириш Lidl.
fore - майстор
Най вероятно е просто принцип. Има си хора които от подобни магазини не купуват техника и това е. Заради гаранцията, липсата на един сервиз за предлаганата техника, качеството на машините и тем подобни.
Лидл обаче е изчистил донякъде тези предразсъдъци. Така или иначе и другите фирми предлагащи разнообразен асортимент от техника имат и различни сервизи за адекватната има поддръжка.
Отделно Лидл заменя дори ако не ни харесва артикула или връща пари както знаеме.
Лично аз също не бих купил от такъв магазин двутактова машина. Компромиса ми беше че взех ел. триона за дърва. Та и при него механизма му за затягане е калпав и ми доказа за пореден път че съм прав. Отделно при смяна на верига, ще си купя и шина заради измисленият размер на веригата.
Но при пробивните консумативи -бургии, корони и тнт Лидл предлага доста добри неща на добри цени. Същото е и при ел . машините- пендуата, копирният трион и др.
Съществено е също това че Лидл има собствена марка която обединява предлаганите машини.
Всеки има правото да избира и да решава дали да пазарува от даден магазин-храна, машини или дрехи. А това че някой не влизал там и не пазарувал от този магазин, не е еталон за подражание- просто въпрос на личен избор.
Тук в темата има предостатъчно инфо кое става от машините на Лидл и кое не.

--------

Инверторната технология е добра, но за определени приложения. В конкретният случай с генератора очевидно е малко излишна. Инженерите я вкарват навсякъде, но явно в конкретният случай прави генераторите по уязвими на претоварване. Отделно получената синусоида е модифицирана. Което е още по излишно. В крайна сметка това е хубавото на синхронният генератор - да произвежда синусоидално напрежение с пълна синусоида -50 херца честота по стандарт.
nanobanano - специалист
Или иначе казано не трябва да сме в нито едната крайност.Един да взима само инструменти от лидл-друг да не стъпва в лидл :partyman:
gogo7777 - майстор
Ами аз като ми трябва сирене го търся в магазина за сирене, като ми трябва инструмент отивам в магазина за инструменти....И в двата случая цената не ме интересува, просто взимам каквото ми е нужно и би ми свършило работа....никога не взимам това което ми предлагат, щото просто знам за какво съм отишъл. Не бих станал абонат на рекламни хартии пуснати в пощата, камо ли да се пристрастя до толкова, че да чакам деня на промоцията :wink: Как нежно ВИ взимат мангизите само :) .

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: