Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Това ясно се подразбира, но не мога да схвана механизма на фиксирането на детаилите.
EDI - майстор
Това са ограничители.От шината излизат палци и си подпираш от страни детайла на тях.Иначе стягането си е стандартно - стеги и други такива.
mitko64 - майстор
EDI написа:
Това са ограничители.От шината излизат палци и си подпираш от страни детайла на тях.Иначе стягането си е стандартно - стеги и други такива.
Благодаря за пояснението! То няма кой знае какви тарикатлъци, освен че са сгъваеми и имат сгъваеми органайзери.
fore - майстор
E-mag, Ако при тях нещо е намалено наистина на половина, то значи че е взето от производителя като преоценена стока с дефект. Аз го разбрах от първа ръка. Добре че дефекта беше отстраним от мен.
Няма нищо на 50% по евтино и читаво !

Пълни мошеници са това и въобще не им гледам офертите повече. Сервиза им е .........Румнско и изобщо нищо не ремонтират реално.
Абе далече са от Лидлската коректност. Интернет мошеници с две думи.
cholev - майстор
Преди да открия тази тема си мислех, че само аз съм фен на Parkside :supz: , а то какво се оказа- имало и други. :)
Причината според мен е ясна- ненадминато съотношение цена/качество. Добри цени, дизайн и прилично качество.
Аз започнах през 2012г с средния винтоверт 10.8в (лек мощен и удобен с отличен дизайн- все още ми служи безотказно) и като се почна. В момента Parkside и Florabest 50+ броя (след като прочетох тук един колега с 21). + значи че съм пропуснал някой и друг в броенето :-D
По предната седмица разкарах за 20лв старото ренде райдър, което бях използвал 2 пъти и си купих лидълското. Остана компресора, който не е лидълски и май и той ще отплува, разни други ги изхвърлих или подарих (зеге, бормашина и др). Остана една бормашина спарки с която си бъркам разтвори като се наложи и компресора
mitko64 - майстор
E сега не бъркай тука Спарки, определено са по- добри, но необосновано мноооого по- скъпи.Преди им бях фен, имам-имах 12 от тях. А за гаранция, нищо общо(като купуваш Спаркито, случайно забравят да ти споменат, че след 6 месеца си(беше)длъжен да го влачиш на профилактика). Абе откровени Ганьовски терикатлъци.
cholev - майстор
mitko64 написа:
E сега не бъркай тука Спарки, определено са по- добри, но необосновано мноооого по- скъпи....
Сигурно е така. Специално бормашината, която имам не ме кефи- тежка с патронник с ключ който непрекъснато се саморазвива, превкючвателя удар/нормал трябва да го следиш. За бъркане на разтвор става :-D . Верно че е на повече години. Може би 10
mitko64 - майстор
Темата я откри hakama.A за бормашини специално, сравнение не може да има. Лидл имаха една готина двускоростна(с Рьом патронник) и решиха, че стига глезотии.
Георги Иванов(алцек) - специалист
stanzx написа:
Някой да е мяркал някоя застояла: http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20120%20A1
Русе ЛИДЛ на гърба на НАП.
И не пишете от къде сте,ние имаме боб с чувалите,хвърляме и познаваме.
Фърбата - специалист
mitko64 написа:
Темата я откри hakama.A за бормашини специално, сравнение не може да има. Лидл имаха една готина двускоростна(с Рьом патронник) и решиха, че стига глезотии.
Малка поправка
Темата е създадена от hakama. В интернет освен cholev може да я открие всеки, който потърси с търсачка, цъкне на линкче или пък случайно. Аз не помня как съм я открил ;-)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: