Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Да де, ама аз не виждам смисъл и нужда да си сменям самоличността. Наблюдава темата 4 години, без участие, при положение,че има 50плюс инструмента. Днес за първи път даде мнение.
cholev - майстор
mitko64 написа:
Да де, ама аз не виждам смисъл и нужда да си сменям самоличността. Наблюдава темата 4 години, без участие, при положение,че има 50плюс инструмента. Днес за първи път даде мнение.
:-D :prayer:
Открил съм я преди 3 дена (търсех консумативи за ролковата шлайфмашина. Извод консумативи няма)
Наблюдавам я от 3 дни- откакто съм я открил с търсачката.
И все съм си със същата самоличност .
mitko64 - майстор
cholev написа:
mitko64 написа:
Открил съм я преди 3 дена (търсех консумативи за ролковата шлайфмашина. Извод консумативи няма)
Извинявам са най- сърдечно! :prayer: Докъде стигна с консумативите. Аз намерих на две места, но само с поръчка, така че няма как да премеря дали стават Бошовските. А ми е много на зор. Накрая ще го мисля направи си сам.
nikolovvd - майстор
nikolovvd написа:
atanasov2004 написа:
Привет! Колеги два въпроса имам: 1. Електрическата фреза за копане така и не я видях в нашия магазин :sad: , дали може да се намери някъде ?
Ако става въпрос за онова чудо с двете диамантини за рязане на канали, вчера я видях във Видин.
Обади им се по телефона и ако се навият за ти запазят бройка, грабвай въдиците и тръгвай за Видин. :)
Вчера бях в магазина. Останала е само една бройка!
fore - майстор
Мите, то нали знаеш- тихите води са най дълбоки !

Поне се радвам че аз не съм напълно вманячен и имам около 20-тина инструмента тук и на вилата. Това с пневматичните барабар. Мисля да спирам вече, понеже трябва да ме изненадат с нещо иновативно за да дам пари отново.
А и сега има да сменям демпферен съединител. Няма да споменавам колко стотачки е. Че вече ми писна ПД-то да подскача и да тренирам за мускули на ляв крак. :roll:

После мисля да събера малко сухо за нещо 1000 кубиково/пистово, че Тъста ми купи три гаража и е добре да има и такова там.

А и да не забравям моето старо хоби, което отива и то да чака на този етап по богати дни. :prayer:

http://www.railwaypassion.com/forums/in ... #msg104376

============

Тия ако не пуснат консумативи за ролковият шлайф, ще им го върна без оглед на изминатото време. :cool:

При Таш и Галвин нямаше ли нещо подходящо за тоя ролков шлайф ?

---------

Тука в Сфия в Лидла в Надежда мярках от тези фрези за канали.

Кажете им на тия по телефона да изтеглят от тук една щом търсите и да не се правят на луди !
Последна промяна от fore на вт апр 26, 2016 3:43 pm, променено общо 2 пъти.
EDI - майстор
mitko64 написа:
cholev написа:
mitko64 написа:
Извинявам са най- сърдечно! :prayer: Докъде стигна с консумативите. Аз намерих на две места, но само с поръчка, така че няма как да премеря дали стават Бошовските. А ми е много на зор. Накрая ще го мисля направи си сам.
Не търсете по магазините, искат майка си и баща си.Направете си ги сами, аз така си правя консумативи за цилиндричния шлайф и излизат евтини.Как става - вземате един дорник - дърво, метал, пластмаса, с Ф на ролката, дето я имате или малко по-малко Ф /понеже ролките са с пера/ и дълъг да речем 20-30 см.Навивате хартия с лепило върху дорника и така става една хартиена тръба.После си отрязвате лента шкурка от ролка да речем ширина 2-3 см и я навивате като спирала с лепило /може и с двойнолепяща лента/ върху тръбичката.Като изсъхне само си режете на размер ролки.
mitko64 - майстор
Това и на мене ми минава през акъла, но за пластинчатите и ламелените консумативи няман как, трябва да се ръсиме евентуално 25 и 19 лева.
cholev - майстор
mitko64 написа:
Нито в Перник намерих нито в интернет. По София не съм търсил. Засега ще изчакам Лидъл да реагират макар, че в юзер гайда пише-'консумативи се намират в специализираните магазини' :-D
joro1968 - специалист
И аз съм маняк на тема Лидъл,ама чак пък толкова... :lol:
mitko64 - майстор
cholev написа:
mitko64 написа:
Нито в Перник намерих нито в интернет. По София не съм търсил. Засега ще изчакам Лидъл да реагират макар, че в юзер гайда пише-'консумативи се намират в специализираните магазини' :-D
Поръчай си ако ти стиска, има малка вероятност да не станат(на Бош захващането е SDS.) http://www.toolsfactor.com/%D0%BA%D0%BE ... -2667.html . Ходих в Тръпкови и Киров с надеждата да имат налични(да премеря), но и там с поръчка. Ташев имат шкурките барабани, но и там поръчка.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: