Нека намерим най-тънките цени.
nanobanano - специалист
По-известно от цаца едва ли има.
bulhomes2 - майстор
Бе аз знам цаца к'во е, ама трицона не знам.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
У Варна е трицона, в Бургас е цаца, на консервата в Метро пише шпроти, ено време най-якото бе консерва копърка за 8 стинки
Темата май е за друго
Kasap - специалист
Темата е за инструменти от Лидл. И аз питам за въпросния инструмент (от следващата примоция), за улов на цаца/трицона/шпрот/копърка, ама ми се правите на майсторища тука, вместо да кажете нещо смислено. :partyman:

П.С. Я кажи, на какво ловите в Русе моруна?
kuger - майстор
Цаца, хамсия се ловят на голо чепаре, с лъскави прави морски куки. Номер 10-14. Голям кеф е, стига да ги има /рибките, де/. Прът без водачи 5 и нагоре метри. Чепарето 16-20 куки на около 10 санта по майката и бедеми около 5 санта.
На слука!
Та, тоя прът става за ...., всъщност става за попче от гуменетка.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Kasap написа:
Моруна ловят профитата, а те са с мрежи. И не в Русе
Аз ловя попчета, на конец
borkata99 - специалист
Kasap написа:
Темата е за инструменти от Лидл. И аз питам за въпросния инструмент (от следващата примоция), за улов на цаца/трицона/шпрот/копърка, ама ми се правите на майсторища тука, вместо да кажете нещо смислено. :partyman:

https://www.youtube.com/watch?v=7_hFZJ5nYDI
Kasap, взимай пръчката, ще ти върши работа за кая и трицона, н.п.
mitko64 - майстор
cat написа:
Тази вечер жената ме замъкна в Лидл да пазаруваме и видях че продават шмиргел за 50 лв а на моя шмиргел камъните му са за смяна и струват 30 лв . Въпроса е струва ли си покупката ? Ако някой колега има такъв ще съм благодарен да сподели мнение .
Дисковете са с някакъв отвор 12,7мм, не мога още да намеря, а в сервиза на Гризли не бяха доставили. Първите модели преди години, с червен корпус бяха със стандартни отвори 20мм.
cat - специалист
Идеята ми беше вместо да купувам дискове за стария да си взема цял шмиргел обаче по нагоре прочетох че дисковете на лидълските също биели а пластина с кубиченборен нитрид вече не мога да взема да ги изравня така че ще си купя качествени дискове . А това че отвора е 12,7 мм се оправя с тефлонова втулка и някакво лепило най добре епоксидна смола .
stan73 - майстор
И аз потвърждавам. Бях си купил лидълските шмиргели (този с двата камъка и този с един камък и един лентов шлайф). И двата не работеха добре и ги върнах. Този с двата камъка биеше ужасно много, направо тресеше желязната ми маса. Принципно го бях купил защото другият ми Бъджет, лекичко бие и предположих, че този, след като е Гризли ще е мнооого по-хубав, но не би (така, че ъпрейтът не беше уместен)...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: