• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 15
Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
dragozow написа:
Ей ви истински черен петък с реално намалени с много цени:
http://www.argo-market.com/Search?q=%D0 ... 1%8A%D0%BA
Супер !
Жалко, че късно го видях, може да се възползвам по-нататък...
prascho - майстор
В 'технополис' бяха добри намаленията. Гледах разни неща в 20.00 часа преди да затворят. 10% в комбинация с допълнителното намаление на някои стоки се получава добра отстъпка. Жалко, че изпуснахме готварската печка Електролукс, но нямаше налични в цвят инокс. А пък бялата ламарина ми седи леко...Цапа се много.
bulhomes2 - майстор
prascho, ти си мъката на търговеца :lol: :partyman:

Доволен съм, че всички работи, които си поръчах бяха преди час с изчерпана наличност. Демек - явно са били на сгода. Ма не че не можех и без тях де. Ама си обичам да пазарувам (изключая дрехи). Помня като студент веднъж се бях върнал от разходка из града с 1 (една) чистачка (за кола). Колкото да не съм капо... Като видях оберфрезата на Кимау ослепях и се я бях заръчал (не, че си нямам друга), ама някак ми се мерна, че е за 6 мм фрезери и ми се изпари ентусиазма. Да сме живи и здрави и да не се ядосваме, па пари се изкарват.
Chefo77 - майстор
Аз се разписах за днес. Отнесох едно такова:

http://www.technopolis.bg/b2c/details/7 ... DBP-60-PRO

Т.е. пазарих го, платих го, но ще го доставят след 10-ина дни, че мостра не купувам. Хич даже не ми обърнаха внимание, че съм с работни дрехи. Колегата по-зле, той отнесе 2 лаптопа на Делл - ако не пиша известно време, да знаете, че жена му ме е вкарала в болница :-D
Но пък хлапетата му ще са доволни, дядо Коледа много ще да ги е изненадал :)
bobko - специалист
svetliopi44 написа:
:-D

Изображение

:-D :-D :-D :-D :-D
Олеги прави са хората,не е ли "шок цена" де кажете.отвсякъде си е "шок цената "-шокираш се отвсякъде :)
bobko - специалист
bobko написа:
svetliopi44 написа:
:-D

Изображение

:-D :-D :-D :-D :-D
Колеги прави са хората,не е ли "шок цена" де кажете.отвсякъде си е "шок цената "-шокираш се отвсякъде :)
resistbody - майстор
Във практис има -20% на всичко(с малки изключения) за периода 18-20.11.2014.
Фитилчо - майстор
prascho написа:
В 'технополис' бяха добри намаленията. Гледах разни неща в 20.00 часа преди да затворят. 10% в комбинация с допълнителното намаление на някои стоки се получава добра отстъпка. Жалко, че изпуснахме готварската печка Електролукс, но нямаше налични в цвят инокс. А пък бялата ламарина ми седи леко...Цапа се много.
На какви пари беше?

Дремела беше за купуване от Емаг :| :| :| ама на
Chefo77 - майстор
Прасчо, за бой си!!! :axe:
Имат си каталог, можеше да си поръчаш печката в желания цвят без да я има в наличност, щеше да я платиш на цена с отстъпката и ще я вземеш като я доставят.
prascho - майстор
Ми печката е на една цена и в 'технополис' и в 'техномаркет'. Модел ЕКС6430АОX. Ми шибания служител в 'технополис' не ми го каза като опция. Здраве да е. Ще чакам следващата примоция.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 15

Тема "Черен петък" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: