• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
prascho - майстор
Поразгледах темите на Стан, поразгледах и сайта на Лидл. Доколкото схващам модела на винтоверта е този /PABSW 10.8 B2/:

http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 010.8%20B2

В описанието на продукта са споменати 20 Нютона.

Явно всяка следваща промоция на Лидъл е свързана с някакво обновление /уж модернизация/ на моделите. Например при малките винтоверти имаме последователност от:

Винтоверт PABS 10.8 A1 - доволни хора, с малки недостатъци. Въртящ момент 14 Nm.
Винтоверт PABS 10.8 A2 - доволни хора. Въртящ момент 35 Nm.
.............................................
Винтоверт PABSW 10.8 B2 - не намирам отзиви. Може би се пуска за първи път

Та не знам дали тези 20 Nm са достатъчни. В момента ползвам подобен винтоверт на Крес /служебен/ за лични нужди. Но личен винтоверт нямам /ако не бройм един жълт Айнхел за 30 лв от практикер със заминала батерия/.

Производителя единствено на опаковката ли се споменава? Всъщност винтовертът е бил пуснат в България като модификация А1:
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 010.8%20A1

Изглежда същото.
nikolson - майстор
Аз да попитам за ножиците за ламарина. Имам стари български. Обаче са от тези със завити краища на дръжките. И нерядко, при дебела или по твърда ламарина, си прискрипвам ръката. Та с тези как е. Даже и да не са с голям капацитет, може да ги взема, ако ще ми спестят главоболието.
И за пистолета за горещ въздух нещичко. Данни, отзиви, :) абе анализ.
ESPACE - майстор
prascho написа:
Винтоверт PABS 10.8 A1 - доволни хора, с малки недостатъци. Въртящ момент 14 Nm.
Винтоверт PABS 10.8 A2 - доволни хора. Въртящ момент 35 Nm.
.
PABS 10.8 A2 - 35Nm.-това е някаква смехория. Ако има реални 15 ще е добре. Те и 18 волтовия им PABS 18-Li B2 го дават, че е 35Nm, а е по-слаб и от 27Nm Bosch GSR12-2!

PS. Заблудил си се нещо. И модификация А2 я дават 14Nm.
prascho - майстор
Да, преписах без да обърна внимание. 35Nm е за 18-ката..А2-то е 14Nm.

В случая B2 e 20Nm. Не знам каква е разликате между тези А1, А2, B2...Може би отделната партида на бг пазара.
EDI - майстор
nikolson написа:
Аз да попитам за ножиците за ламарина. Имам стари български. Обаче са от тези със завити краища на дръжките. И нерядко, при дебела или по твърда ламарина, си прискрипвам ръката. Та с тези как е. Даже и да не са с голям капацитет, може да ги взема, ако ще ми спестят главоболието.
И за пистолета за горещ въздух нещичко. Данни, отзиви, :) абе анализ.
С такива ножици се работи добре, имам едни съвсем "жълти", няма да се щипеш.Та, мисля да мина към ЛИДЪЛ и да си взема едни за смяна на жълтурите.И аз често го правя този номер с моите от едно време. :lol: Та по въроса за пистолетите.Имам ПАРКСАЙД от време оно, купих го преди 15 години от един магазин, дето продаваха немски преоценени немски стоки - 15 лева го взех, 2000 вата.Тогава вериги за инструменти нямаше.След 15 години зверска употреба по врати, каси и дограми му замина само ключа.Смених го и още си работи като пушка.Не знам новите как са, ама предполагам, че не са много по-зле от преди и ще си вършат нормално работата.
nikolson - майстор
Ясна е работата, ще се дава лев... :partyman:
интересно дали и при нас ще пуснат лимитираната серия
http://www.lidl.de/de/parkside-akku-boh ... 678-c12842
mitko64 - майстор
Понеже става въпрос за винтовертите А1 и В2, аз разлики не откривам. Единствено в доставчиците и сервизите. Старият модел е на Ейнхел, а Б2 на Grizzly. Не знам само дали батериите им са заменяеми. Битовете как са? Имам по- малък лидълски комплект и съм много доволен.Ножицата определено ще я разгледам подробно, а ключовете директно ще ги взема. Имам лулите и са добри.
stan73 - майстор
ferrari4456 написа:
Като гледам колко добри неща има веднага отмъквам ножиците за ламарина, гаечните ключове и пистолета за горещия въздух.
Някой нещо за пасатора и блендера, ако преди са пускани?
Блендер - имам старият им модел (на който корпусът е някаккси по-правоъгълен), супер доволен съм, изработката е солидна, мощен е, а и звукът му е добър. А пасаторът - едно гадже си го беше купила, каза, че е рехав и им го върна...
niordanov - помощник
mitko64 написа:
Старият модел е на Ейнхел, а Б2 на Grizzly.
От къде се разбира кой модел кой е производителя?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: