• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
На първата снимка виждам "вълни" от шпакловка.
На втора снимка виждам лента на вътрешния ъгъл.
Тук жирафа не е виновен. Сам жирафа не върши нищо сам, той само помага, за да стане по-бързо.
А странично осветление е винаги било "смърта на бояджията".
А и - това не е инструмент за общаци - тяхната работа да качват материали и да свалят чували със боклуци, и нищо друго...
nikolov333 - майстор
Снимките не дават точна представа, но и на двете е сниман един и същ участък от стената с деруги от жирафа, а не от шпакловката.. Лентата в ъгъла е само засенчване.. Боядисването си е най-тънката работа, но без добре подготвена основа няма шанс. Накрая след двама "баш майстори" кошмара на бояджията си го оправих само в хола, понеже в спалнята не ме дразни. Жирафа задира в меки основи, като оранжевия sheetrock. За него задължително ръчно шлайфане. Как ще се справи любител с този жираф не ми се мисли, а рисковете да стане като у нас са серьозни..

Прикачен файл

IMG_20180926_001534.jpg

Прикачен файл

IMG_20180926_000033.jpg

Прикачен файл

IMG_20180926_000110.jpg
Здравейте,другата седмица в четвъртък ще пускат това зарядно.Някой има ли впечатления от първа ръка ,чалъма е дали си заслужава парите или да донаждам за нов акумулатор.
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=15746
ben84 - специалист
чет сеп 27, 2018 7:03 pmkracode написа:
Здравейте,другата седмица в четвъртък ще пускат това зарядно.Някой има ли впечатления от първа ръка ,чалъма е дали си заслужава парите или да донаждам за нов акумулатор.
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=15746
Според мен ще си заслужава парите.
Но ако акумулатора ти е на възраст и се е разложил отвътре и най-супер - дупер микро процесорната технология от най-ново поколение зарядни най-много да отложи покупката на нов до първото сериозно застудяване.
На мен например отказа да работи покрай коледните празници и търсих отворен магазин :rolleyes:
Накрая в Кауфланд се редих на 20 метрова опашка.
Или иначе казано, ако двигателя ти е амортизиран, каквото и масло да му налееш няма да помогне задълго.
manobg - специалист
Хибридния ударен гайковерт само за гайки ли е или може да се ползва като винтоверт ?
cholev - майстор
Ами май няма подходящ преходник.
И аз го заглеждам. Батерията съвместима с 12в винтоверт и 76мм флекс
Ако ти трябва и винтоверт 20в импакта ще ти свърши работа
manobg - специалист
Какъв е този импакт ?
jekasus - майстор
С преходници може и да се ползва, като винтоверт.
Но... GDR 120 LI изобщо не ми хареса, и загубих интерес към леките гайковерти...
cholev - майстор
чет сеп 27, 2018 9:54 pmmanobg написа:
Какъв е този импакт ?

EDI - майстор
чет сеп 27, 2018 10:08 pmjekasus написа:
С преходници може и да се ползва, като винтоверт.
Но... GDR 120 LI изобщо не ми хареса, и загубих интерес към леките гайковерти...
Защото не си пробвал новата серия на СПАРКИ. :partyman:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: