• 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
Погледнах цената на тоя Филипс и не знам защо ми напомни за една сцена от един советски филм :-D
https://youtu.be/eFYUaDI0zjs?t=78
daniel.zhelyazkov - напреднал
Здравейте,
Някой има ли отзиви за тези комплекти свредла?
kozl - майстор
Конусните за какво се ползват?
О тези свредла с фрезоваща част купих с цел да ги ползвам на бормашината за формоване на отвори в стоманена ламарина, но не ми се получи и ползвах пила. В друг материал не съм ги пробвал.
EDI - майстор
Конусните са за проходни отвори в ламарина.От тези предложени сведла си заслужават само за тапи и конусните.Фьорстнера и зенкерите са дялани с брадвата, фрезовите свредла за дърво може и да вършат работа.Абе, всички ще работят в къщи, но не са това, което би следвало да е такъв инструмент.
pif4o - специалист
Такаа понеже бях много доволен от конусите днес заприходих още един комплект да има. ОБАЧЕ, аиде ся компетенцията да се изкаже за ето това от следващата седмица https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=7459 пише 5000 об предполагам е само за дърво, никъв вариант ли няма да реже и метални профили ?
EDI - майстор
Цъ.Евентуално с подходящ диск може да резнеш някое леко алуминиево профилче, ама не е за тази работа машината.
cholev - майстор
Има 4 диска ф210 отделно. На картинката има дърво, тръба и профил. Тръбата и профила обаче от какъв материал не виждам. Аз с моя циркуляр подобен на този, но с изтегляне съм рязал и алумин.профили и тръби полипропилен с диск за алуминий.
Този е евтин, но без изтегляне и е до 120мм. С изтегляне вече става 340мм, но и цената по спомен беше 210лв
fore - майстор
cholev, от опит мога да ти кажа че който има истинска брада освен с добра самобрасначка друго не му помага. И аз съм пробвал да се бръсна с електрическа самобръсначка, но ефекта стана дефект. Обръщат ми с косми и тнт. Така че при тебе може и да става с ел машинка, но при мене си иска истинска бръсначка с мокро бръснене.

Avas_co Фюжъна си е ексра. Въпроса е до навика. И аз като се бръснех с 2-ката едно време и после докато свикнах с 3-ката ми беше зор. При Фюжъна в началото се чудех как ще си обирам космите под носа :lol: , но сега като се бръсна на вилата с 3-ката и виждам как трябва да повтарям доста повече от Фюжъна понеже остават доста повече косъмчета.

Така че за мене Фюжъна работи по добре от 3-какта. Можеби само това че следва по добре извивките на лицето заради прехвалената система е повече реклама отколкото факт.
TACHO - специалист
Това някой взимал ли го е при предишни примоции? Колко държи батерията и има ли сила с тези 22 Nm? Детето иска му взема такъв, ама се чудя дали му е достатъчна силата. Моя винтоверт е 42 Nm, а този наполовина :?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=7469
cholev - майстор
форка, не си разбрал. Не се бръсна с ел а с 5ножов шарк. Цената е наполовина на жилета а качеството ми харесва повече. Преди шарка се бръснах с жилет и след поредната смена на захващането с цел алчен обир на потребителя им теглих една и минах на шарка
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: