Нека намерим най-тънките цени.
kozl - майстор
Вчера наточих три бургии с лидълското точило. Получи се, но по описания метод си е заигравка. Все пак може да се ползва и ръчно. За сега нямам идея колко ще изкара диска и откъде после нови.
По принцип имам и шмиргел, но нямам постоянно място и така събирам захабени бургии като се натрупат повече от кило тогава инсталирам шмиргела, а тая джажда поне е компактна - ползвам и прибирам бързо. Подходящо и за 1 бургия :wink:
bimbaeco - майстор
В другата бакалия (Кауфланд) продават добър дърводелски ъгломер за 10 лева.

Прикачен файл

20160429_115715.jpg
cat - специалист
Изображение

Един такъв ъгломер върши по добра работа по точен е и по траен ,е и двойно по скъп .
bimbaeco - майстор
Двете неща са съвсем различни и функциите им почти не се припокриват. Горното копира съществуващ ъгъл, а долното мери по градус.
https://www.youtube.com/watch?v=WarWJRMt9Z8
Valyo68 - специалист
Става ли за вадене на вода от щерна, дълбока 6 метра/ около 15 кубика вода има в нея/ и пълнене на бидон 1 кубик, помпата от Лидл! Бидона ще е на 3-4 метра от щерната, повдигнат на 50-60 см, мога и още да го дигна нагоре в безкрая :-), но смятам ще ми е достатъчно, имам наклон към поливната площ! Глася капково, 60 корена доматки, 10 краставици, тиквички, пипер и други прищявки на жената:-) Някъде в темата прочетох негативни мнения за помпата, но няма откриване или на мен не ми се отдава? Другият вариант е Райдър за 90 лева, 750 вата модела 158 ако не греша? Има си водорасли в щерната, плуват си и някакви организми, по някое змийче вадя от време на време и се разхлаждам в нея, примерно на 1 Април открихме сезона! Комшията по вила, ми казва да си взема една потопяема за 60 лева и да си карам пашалъка, но нещо не му вярвам? :partyman: Само лочи:-) Писна ми от Вида 2, 3,4, 5 и те затова питам!
gamencerista - специалист
Колегибв Холандия съм инпускат голямото гедоре за 80 евро дали си заслужава

http://www.lidl.nl/cps/rde/www_lidl_nl/ ... tryCode=NL
LazarGanev - "Велик майстор"
Valyo68 написа:
Става ли за вадене на вода от щерна, дълбока 6 метра/ около 15 кубика вода има в нея/ и пълнене на бидон 1 кубик, помпата от Лидл! Бидона ще е на 3-4 метра от щерната, повдигнат на 50-60 см, мога и още да го дигна нагоре в безкрая :-), но смятам ще ми е достатъчно, имам наклон към поливната площ! Глася капково, 60 корена доматки, 10 краставици, тиквички, пипер и други прищявки на жената:-) Някъде в темата прочетох негативни мнения за помпата, но няма откриване или на мен не ми се отдава? Другият вариант е Райдър за 90 лева, 750 вата модела 158 ако не греша? Има си водорасли в щерната, плуват си и някакви организми, по някое змийче вадя от време на време и се разхлаждам в нея, примерно на 1 Април открихме сезона! Комшията по вила, ми казва да си взема една потопяема за 60 лева и да си карам пашалъка, но нещо не му вярвам? :partyman: Само лочи:-) Писна ми от Вида 2, 3,4, 5 и те затова питам!
Помпата си е супер, нямам никакви оплаквания от нея. Обмислям да взема още една
kpenchev - специалист
gamencerista написа:
Колегибв Холандия съм инпускат голямото гедоре за 80 евро дали си заслужава

http://www.lidl.nl/cps/rde/www_lidl_nl/ ... tryCode=NL
Тук досега са го пускали пак на същата цена - 159лв. (няма да ме учуди ако я вдигнат и нея).
Ако му намираш приложение го вземай, заслужава си.
Valyo68 - специалист
Пуснали са в Лидл, потопяема Акита 750 вата за 69 лева! Да бягам ли да взимам?
Как ме е преметнал комшията, не е истина, да обикалям аз, два Лидъла във В.Търново и един в Горна Оряховица, и хората да ми се чудят на приказките! Ще го ремонтирам след работа! :axe:
Последна промяна от Valyo68 на вт май 03, 2016 4:15 pm, променено общо 1 път.
Virtex - майстор
Да са пускали скоро електрически такер ?

Аз уж ги следя нещата от скоро, но може да съм пропуснал, затова питам :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: