Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Скоро гледах(преди може би месец) този модел http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... %2015%20A1 е Перник, та явно са го пускали. Излязоха новостите където скоро ще пускат. За инверторния електрожен ме разкандардисаха колегите, но маската дали си заслужава парите(60-70лв.,предполагам). Поне черно на бяло и излезе документацията. http://www.lidl-service.com/static/1622 ... _HR_BG.pdf .
Virtex - майстор
Въх, не помня да съм го виждал в брошурите този такер, а на място не ходя всяка седмица и затова може да съм го пропуснал.
Мерси за информацията :)

от 09.05 ще има маи детектор на кабели/жици/пирони, влагомер за материали и ултразвуков далекомер за по 22лв бройката ако може да се вярва на информация от магазин в Пловдив.
cholev - майстор
Брей тази маска изглежда много интересна. Като я пуснат я отнасям.
Заваръчния апарат действително в неопитни ръце бързо прегрява (като моите), но като му свикнеш върши любителска работа с по дребни заварки. Е преди 2 седмици направих цяла метална врата, но с повече почивки. Един електрод, една бира :lol:
Такера ми се вижда слаб. Аз имам другия, който е до 32мм пирони (на този пише 14, 15мм). Но най използвам пневматичния. Няма грешка. Купих си на райдър 45мм пирони 5000бр за 15лв (май) и вече повече от половината съм ги изковал :-D . Разликата с оригиналните на парксайд са 0.1мм широчина, но не пречи
mitko64 - майстор
potrebitel22 написа:
Въх, не помня да съм го виждал в брошурите този такер, а на място не ходя всяка седмица и затова може да съм го пропуснал.
Мерси за информацията :)

от 09.05 ще има маи детектор на кабели/жици/пирони, влагомер за материали и ултразвуков далекомер за по 22лв бройката ако може да се вярва на информация от магазин в Пловдив.
Eто брошурата за такерчето http://www.promooferti.com/%D0%BB%D0%B8 ... %B0%D1%88/ . Март месец е било.
Иначе тия далекомери, май са си пари на вятъра, ще чакам да пуснат най-после лазерната рулетка, щото за 50 евро друга не съм виждал.
Chefo77 - майстор
За малко повече от 50 евро в момента се взема Бош 30 метров, профи серия, но само мери линейно, не смята квадратура и сие.
Avas_co - майстор
Няма нищо интересно в тая маска според мен, освен, че ще пише Парксайд.
За подобни пари може да се вземе маска с по-голяма видима видима област.
Не става ясно какъв е клас е и с колко сензора.
Не е ясно с какъв оглавник е и това не е без значение и времето и за реакция е по-кофти от тая, за която аз си мисля.
mitko64 - майстор
Koe са сензорите? Под увеличение преброявам 12 правоъгълничета в екранчето отгоре. За класът упоменават някакъв оптичен клас на стъклото-1. Нищо не разбирам от маски, та питам. Сега се мъча с една картонена ми подариха, нищо се не вижда, плюя там по усет.
Последна промяна от mitko64 на вт май 03, 2016 6:49 pm, променено общо 1 път.
Virtex - майстор
mitko64 написа:
Eто брошурата за такерчето http://www.promooferti.com/%D0%BB%D0%B8 ... %B0%D1%88/ . Март месец е било.
Иначе тия далекомери, май са си пари на вятъра, ще чакам да пуснат най-после лазерната рулетка, щото за 50 евро друга не съм виждал.
Значи съм спал като съм гледал тази брошура. Защото съм го пропуснал :D

Иначе за около ~80лв може да се вземе бош 15м лазерен далекомер и мен не ме вълнуват тези ултразвукови, но за жица/пирон-детектора изглежда интересно. Влагомер може да се докара за 15лв от Китай, колко мери вече е друг въпрос.
koveslav - майстор
cat написа:
Изображение

Един такъв ъгломер върши по добра работа по точен е и по траен ,е и двойно по скъп .
Този ъгломер върши перфектно работата на онова приспособление,даже и виждаш точно кой ъгъл колко градуса е.Можеш да свалиш повече стойности предварително,а не само сравнително да пренасяш ъгли..Аз ползвам същия и потвърждавам,че това е много добър и удобен инструмент и е българско производство.
Valyo68 - специалист
Дайте съвет, коя помпа да взимам от Лидълските? Тази от 125 лева или потопяемата от 99лв. На оня лъжец горе му размазах сурата, меко казано! :supz: Видял той, някаква останала чикийска бройка и ми звъни! Пуснаха ги, помпа 750 вата, това е твоята помпа, Акита, Макита и аз глупак с глупак се вързах, рових нямат такава 750 вата! Но и тия от лидл, нищо не вдяват! Един вика имаше ама са на силвър крест и свършиха! =D> Лудница голяма, та ако може, кажете коя си струва парите, да опитам по телефона, да приключа с тази драма! :prayer:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: