Koято намериш(ако намериш)
.Пробваш и ако не те устройва връщаш. Затова го харесвам Лидъла.

mitko64 написа:Koe са сензорите? Под увеличение преброявам 12 правоъгълничета в екранчето отгоре. За класът упоменават някакъв оптичен клас на стъклото-1. Нищо не разбирам от маски, та питам. Сега се мъча с една картонена ми подариха, нищо се не вижда, плюя там по усет.Митко, тия правогълничета са соларния панел, които захранва маската.
Valyo68 написа:Дайте съвет, коя помпа да взимам от Лидълските? Тази от 125 лева или потопяемата от 99лв. На оня лъжец горе му размазах сурата, меко казано!В момента съм в кауфланд и има потопяема помпа AKITA 750 W за 69,99лв.Видял той, някаква останала чикийска бройка и ми звъни! Пуснаха ги, помпа 750 вата, това е твоята помпа, Акита, Макита и аз глупак с глупак се вързах, рових нямат такава 750 вата! Но и тия от лидл, нищо не вдяват! Един вика имаше ама са на силвър крест и свършиха!
Лудница голяма, та ако може, кажете коя си струва парите, да опитам по телефона, да приключа с тази драма!
Avas_co написа:Е, то и тука има тема и то доста по добра от тая в офроуда, ...е да аз съм я писал и навярно затова не я препоръчваш!mitko64 написа:Koe са сензорите? Под увеличение преброявам 12 правоъгълничета в екранчето отгоре. За класът упоменават някакъв оптичен клас на стъклото-1. Нищо не разбирам от маски, та питам. Сега се мъча с една картонена ми подариха, нищо се не вижда, плюя там по усет.Митко, тия правогълничета са соларния панел, които захранва маската.
Аз, също не съм някакъв експерт, но за маските си има доста инфо, което мисля и сам можеш да прочетеш, без да ти го преразказвам, в офроуда мисля имаше, не лоша тема по въпроса.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: