Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Излезе новата брошура.В четвъртък пускат перфоратора, комплекти свредла за бетон- има някакви 80см., не съм ги виждал досега, секачите и пробоите(вземам ги) и онези детекторите. В събота пък пускат новия делташлайф.
Да питам, газовите принадлежности, заслужават ли си по 20лв. http://www.lidl.de/de/powerfix-kartusch ... pe/p218780 ? Зареждат ли се или са с бутилчици за едниократна?
nanobanano - специалист
Като гледам пускат и бутилчица за еднократно за 3 и нещо,значи не се зареждат.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
nanobanano написа:
Като гледам пускат и бутилчица за еднократно за 3 и нещо,значи не се зареждат.
Не е зле така. Може да се върже към друга бутилка. Никак не е зле. Предпочитам
monster18 - специалист
А какво ви е мнението за перфоратора който пускат ?
mitko64 - майстор
Май е с въртящи четкодържатели на реверса(последна мода). Гледам има грес за опашките на свредлата. За 3 J има доста бърз удар, предполагам бързо ще пробива, даже диодче за включен инструмент, направо ми се дощя да го купя, ама ще ме бият вече :axe: , при налични 4 перфоратора :-D .
cholev - майстор
Да. Доволен съм от перфоратора. Много работа ми е свършил. Удобен е за работа. Бутнах с него една масивна камина. Чудесно се справи.
Имам и големия (1500вата май беше), но той си стои още чисто нов :-D . 1050ватовия ми е по удобен за работа. Този месец ще правя ремонт в една стая и смятам и големия да пусна в работа да не стои така немил недраг
Фърбата - специалист
mitko64 написа:
Май е с въртящи четкодържатели на реверса(последна мода). Гледам има грес за опашките на свредлата. За 3 J има доста бърз удар, предполагам бързо ще пробива, даже диодче за включен инструмент, направо ми се дощя да го купя, ама ще ме бият вече :axe: , при налични 4 перфоратора :-D .
Ти не си за бой. Ти си за лечение. Да не вземеш да се обидиш сега, ама- ЗА КАКВО са ти 4 перфоратора??? И защо при наличие на 4 броя се замисляш за пети???
nanobanano - специалист
Да,замисли се за други инструменти,които нямаш :-D
mitko64 - майстор
Фърбата написа:
mitko64 написа:
Ти не си за бой. Ти си за лечение. Да не вземеш да се обидиш сега, ама- ЗА КАКВО са ти 4 перфоратора??? И защо при наличие на 4 броя се замисляш за пети???
Eдиният е SDS Max 10J, вторият е с вертикален двигател 5 j, третият е с хоризонтален 2,6J, четвъртият е пак 2,6J, но е двускоростен, така че за всеки се отваря различно приложение. Щеше ми се да имам и с такъв гъзарски реверс, но ще пасувам.
pgt - специалист
Някой взе ли си вече раздвижния ключ? Да питам до колко му е обхвата и дали е що годе стабилна подвижната част или хлопа като повечето китайски ментета?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: