Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Перфоратора визуално не е нещо кой знае какво повече от предишният. По горе колега казва че бил и по шумен. Това е лошо и говори за по лоша конструкция/лагери и тнт.

Единственият + които се вижда е въртящият се четкодържател. Което не е нещо кой знае колко важно. В крайна сметка и старият модел обръща посоката.
Та единствено цената е нагоре, което е най същественото.

=====

За тоя мулти функционалният уред дето намирал кабели дърво и всичко, Предишният нищо не откриваше или по точно откриваше навсякъде всичко :lol: , та им го върнах веднага. Ако и тоя е същата работа...............
Ако някой го купи задължително да го коментира тук за да разбереме дали е подобрен !

=====

Свредлата по 80 см дължина ако са като предишните- криви и като арматурни железа си представям като се врътнат ще станат като на Москвич манивелата. :lol: Дано са ги подобрили.

==========

Секачите хващат окото, но дали си струват парите ? Гумирани и .......... :?
Последна промяна от fore на чет май 05, 2016 3:28 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
Kъде пък видя гума по секачите? Иначе предния път ги изпуснах, тогава бяха на ADW, Сега доколкото виждам от снимките са на OWIM доставчик.
fore - майстор
Това червеното, не е ли като гумена боя-битум или е просто червена боя. Предишните не съм ги барал в магазина за да разбера дали е гума или боя. Но ми стоеше-дебело като за гума. :?
mitko64 - майстор
Боя си беше. Имаше лани един изостанал комплект в Перник, но някой беше гепил единия секач, добре че видях навреме.
Николай Николов - специалист
mitko64 написа:
Ще види зор с тази мивка, тя сигурно е и армирана. Просто не и е силата в къртенето на този тип конструкция с люлеещ се лагер.
Има ли нещо в тоя бюджет, който да го може това упражнение? Ще се ползва от дъжд на вятър, че и по-рядко.
fore - майстор
Ами ще си купиш по големият с вертикален мотор -1500 вата и си ти !!!
А иначе 4 кг Спаркито за 570 лева вече като нова цена ще се изприщиш ми се струва. То ще е по удачно иначе. Знам как дъни. Най добре е 7 кила минимум, но............
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Николай Николов написа:
mitko64 написа:
Ще види зор с тази мивка, тя сигурно е и армирана. Просто не и е силата в къртенето на този тип конструкция с люлеещ се лагер.
Има ли нещо в тоя бюджет, който да го може това упражнение? Ще се ползва от дъжд на вятър, че и по-рядко.
http://www.tashev-galving.com/134+GED+1 ... 0%BA%D0%B8
Инак, аз събарям с къртач от Kaufland за 70 пари, иска почивки, ма не ми пречи и аз искам почивки
fore - майстор
С тоя малкият плочките банята може, но за по обемни работи си иска по тежка машина.

Даже ми направи впечатление че като къртих при майка ми една стара теракота по пода-надигна се от скапаното лепило/цимент, та този 4 килограмовият -Спарки ми малее и стойката ми е по прегъната. Иначе като сила -цимента по пода го изяде. Та майстора дето ми напраска банята кърти пода с 7 килограмово Хилти по спомени. За стените 4 кг може и да е малко голямо и тежко, та там може и с 1000 ватовият хоризонтален.
А като бутахме една стена в панелката под дограмата за да присвойме балкона, пак с 7 килограмов, че ако не беше и по голям Хилти или нещо такова марково беше. Едвам го изкърти този панел.

С това 1000 ватовото, ако мивката ти е сериозна, ще се озориш гаранция !
mitko64 - майстор
Николай Николов написа:
mitko64 написа:
Eто това го имам и става за тази работа, но е 40лв. отгоре и без гаранция https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0% ... 00-%D0%B01 .
Толкова го дава самоковеца, иначе го купих за 119лв.
cholev - майстор
Николай Николов написа:
Дочакахме го тоя перфоратор. И аз ще взема един, че имам бетонна мивка на двора за разбиване :lol:
Взимай го. Няма да съжаляваш.
Колкото до мивката. От моя опит с камината. Най тежката част, бетон 10см на плочата с няколко килограмов чук (и 5000вата перфоратотр няма да помогнат- чука е най ефективното) и в добавка с перфоратора.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: