Нека намерим най-тънките цени.
ttt - специалист
cat написа:
Тия свредла струват ли си за домашна употреба
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=40015

Да ви кажа че тази тема е заразна и определено ми действа зле май ще понапълня касичката на Лидл
Имам ги от предната промоция. Има биене в големите свредла, но пък ми свършиха работа.
dpp - специалист
Аз пък взех от 60 см-вите. Не бият кой знае колко но пък са приятна дължина. Има сега 80см :shock:
Даже ме е яд. Че се налага някой път да се пробие отвор през по -дебели стени. То е ясно че първо се кара с марково сфредло до 40 см после с това ...
Иначе май са вдигнали цената . Що си мисля че бяха по-евтини . :?
vasko9999 - специалист
dpp написа:
Аз пък взех от 60 см-вите. Не бият кой знае колко но пък са приятна дължина. Има сега 80см :shock:
Даже ме е яд. Че се налага някой път да се пробие отвор през по -дебели стени. То е ясно че първо се кара с марково сфредло до 40 см после с това ...
Иначе май са вдигнали цената . Що си мисля че бяха по-евтини . :?
Да вдигат я бавно и полека....И то не само на бургийте , беше 24.99 лв.Както и да го смятам си е цели 20%.Типично по български.....
Николай Николов - специалист
Не е тъй. Вдигнали са цената, защото е вдигнато и качеството, другари ! :lol: :lol: :lol: надали ...
tntcom - специалист
Кажете за перфоратора, вярно ли е че бил дамски и освен да свли фаянса в банята, за къртене на бетони не ставал :?
juvesan - специалист
tntcom написа:
Кажете за перфоратора, вярно ли е че бил дамски и освен да свли фаянса в банята, за къртене на бетони не ставал :?
Зависи .... значи когато е перфоратор, функцията му е хем да служи като обикновена бормашина, хем да може да поизкъртиш нещо дребно. От всичко по малко и нищо както трябва... Затова, като ще го "мааш" да къртиш фундаменти , плочи и т.н си вземи истински къртач и не се излагай. А това ... аз имам предният модел - пробива добре отвори в камък, бетон и т.н, но за къртене ... кърти , да, ама производителноста му е малка, смазката по шилото потече и реших да го оставя жив, взех си един от служебните хилтаци и помлях всичко. Затова и казвам - зависи .... :rolleyes:
cholev - майстор
https://www.youtube.com/watch?v=u86Wkpvy0z4

Малко сравнение със съмнителна обективност но все пак. Как АЕГ-а а 720вата победи 1050вата не ми е ясно
1. парксайд 1500вата 50евро
2. АЕГ720вата 220евро
3. парксайд рвн 1050вата - 50 евро
4. акум. бош 18в 400евро
5. акум. парксайд 18в за 65евро

Цена/качество- за АЕГ-а 220евро никога няма да дам за рвн1050 111лв с удоволствие
mitko64 - майстор
Да помечтаем малко в близкото бъдеще! :-D . Ето го новият звер- зеге, което се очаква в Германия http://www.lidl.de/de/parkside-pendelhu ... a1/p220192 . Лазери, лед осветления, всякакви шукарийки, пуснат ли го и тука, го отнасям, нищо че имам две други.
Фитилчо - майстор
Не е идеално лош, като за тия парички :)
mitko64 - майстор
Пробвал ли си го?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: