• 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
Mega - специалист
Имам станциите на Моторола. Засичали сме ги много, ако има пряка видимост мятат до 4 км. Има ли хълм между вас, забравяте, което е нормално такива машинки. Ползваме ги много по Гърция като ходим компания да се търсим сутрин или вечер, вместо да въртим безкрайни телефони. На път в група, също са много полезни. На кой му се пикае, на кой друго ... ;)
profesionalist_wood - майстор
Аз в една от темите в Говорилня съм дал една радиостанция около 7 вата за 100лв с която жулиш ефира и е идеална до 35 км без ретранслатор... :rock: Това само се знае в радиолюбителските среди...

А ето я темата viewtopic.php?f=45&t=42291&start=40
aiako - специалист
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg ... _23438.htm

Някакво мнение за пистолета ?

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-B98 ... _23441.htm

И за станцията ?
ESPACE - майстор
Станцията я имам поне от две години - върши работа.
EDI - майстор
Имам пистолет ПАРКСАЙД, купен преди 10 години от един магазин, дето продават залежали немски стоки.Не е зелен, като сегашните, а червен.Спукал съм го от работа, повреди му се само тристепенния ключ.Смених го с обикновен и сега работи само на втора степен.Този не го знам как е, но като го гледам си е със стандартни показатели, ще върши работа.
aiako - специалист
Взех си станции, пистолет и поялник от четвъртък.
ESPACE - майстор
И аз си взех уокитата и още не мога да проумея как го правят това нещо - 2 станции, 8 акум батерии, докинг станция и слушалки за 22лв :?
aiako - специалист
+5лв отстъпка от Шел. :? :mrgreen:
profesionalist_wood - майстор
По немско съм мяркал по 40-50 евра уокитокитата
nanobanano - специалист
И аз си взех токитата :)
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: