Нека намерим най-тънките цени.
jiva - помощник
Момчета, извинете за нахлуването , но искам да изненадам моят ;) и ми трябва съвет . От доста време се оглежда за компресори , но нещо се колебае.... Днес влизам в лидл и хоп компресор .Та питането ми е става ли :) . Ще се използва за боядисване на домашно сковани мебели . Мерси !
nanobanano - специалист
Щом се оглежда доста време има причина.Не му взимай защото явно търси нещо определено.Друг подарък по-добре.
Chefo77 - майстор
По-добре му дай пари, той ще знае какво да си вземе :) :)
Virtex - майстор
Кажи му какви са ти намеренията. Ако си хареса нещо и за теб е ОК му го вземаш.

По-добре да знае, но да се вземе нещо, което ще ползва, вместо да е изненада и да се чуди после какво да прави (в случай, че не му е подходящ подаръка).

Ако по принцип се чуди много какво да прави и не е решителен - чети назад в темата има няколко мнения и ако казват, че е ОК му го вземай :)

Не всички мъже се чудят дали да вземат нещо, защото "избират" или "търсят най-доброто", има и доста нерешителни такива и понякога трябва "помощ".
Chefo77 - майстор
potrebitel22 написа:
Кажи му какви са ти намеренията. Ако си хареса нещо и за теб е ОК му го вземаш.

По-добре да знае, но да се вземе нещо, което ще ползва, вместо да е изненада и да се чуди после какво да прави (в случай, че не му е подходящ подаръка).
Подкрепям и ще дам пример:
Преди години, 2-3 месеца се чудех дали да си взема водоструйка или не. Оглеждах модели, четох характеристики, избрах модел и ... се отказах. Реших, че нямам нужда и толкова. Коментирал съм с жената. 2 или 3 месеца по-късно, за рождения ми ден, жената ми подарява ... водоструйка, точно каквато си бях избрал преди да се откажа. От 3 години и половина стои в гаража, ползвал съм я точно 2 пъти и нито един от тях не е бил за да измия някоя кола - първият път чистих барабана на старата пералня, вторият път - едни пластмасови столове, маса и пейка. Изводът - почти 300 лева за нищо. Излишна покупка отвсякъде.
Жената е цар на излишните подаръци, по-миналата година пък ми подари пак за рождения ден суперска кожена мъжка чантичка на Арт 93. Първо, че телефоните ми не се събират вътре, второ - няма къде да я нося, защото по обектите е тъпо с нея, а е и неудобна и трето - имам си много здрава такава от плат, която освен всичко носи и на цапане.
Изобщо обожава да събира пари, за да ме изненада за някой празник, но обикновено изненадата не е приятна.

Та да не се получи нещо подобно и с други мъже, уведомявайте ги какво имате намерение да ги изненадате, да не стане като с лапето в онова предаване с Къци ... :wink:
p.v.x - майстор
Chefo77 написа:
да не стане като с лапето в онова предаване с Къци ... :wink:
Я сега вземи , и разкажи , и за него. :roll: :shock: :-D
LazarGanev - "Велик майстор"
Chefo77 написа:
Жената е цар на излишните подаръци, по-миналата година пък ми подари пак за рождения ден суперска кожена мъжка чантичка на Арт 93. Първо, че телефоните ми не се събират вътре, второ - няма къде да я нося, защото по обектите е тъпо с нея, а е и неудобна и трето - имам си много здрава такава от плат, която освен всичко носи и на цапане.
Изобщо обожава да събира пари, за да ме изненада за някой празник, но обикновено изненадата не е приятна.
Ей ся вече щи скъса ушите! Тя тук може и да не влиза, но Живето като даде линк към Бг Мамите - виж ко стаа :проба: :wink:
Chefo77 - майстор
Тя моята влиза при мамите по-рядко и от мен, така че съм споко ... :weedman:
Andri01 - майстор
Е,аз ако съм твое място,ще скрия точилката поне за седмица :? . :partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Andri01 написа:
Е,аз ако съм твое място,ще скрия точилката поне за седмица :? . :partyman:
Тигана :cool: кой си играе сега с точилки...
За
jiva написа:
Все пак, може да го купиш, жестът е важен, задължително при поднасянето с уговорката, че може да се върне, ако не е подходящ, да не се чувства пък съпругът натясно. Lidl връща парите, особено, ако не е нарушена опаковката
:-D
Последна промяна от n_a на пон май 23, 2016 9:31 am, променено общо 1 път.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: