Нека намерим най-тънките цени.
Virtex - майстор
sstefanov написа:
За 39.95 евро + 9 лв доставка до България има лазери със статив, очила и куфар.
Този трябва да е под 60 лв, за да си струва.
От ebay някъде или ? Че аз интересни предложения не съм намирал скоро, освен Бош от Англия, но за него четох, че е подходящ само за близки разстояния.
sstefanov - майстор
Да, от ebay.
profesionalist_wood - майстор
Днес прибрах каквото можах... :-D
Георги Иванов(алцек) - специалист
Тази тема наистина е много вредна за портфейла.Не издържах и аз,повлякох една пендула и комплекта дискове за пендулата.
gogyto - специалист
cholev написа:
Чакам маската и инверторния електрожен.
Пускан ли е този електрожен до сега, аз нямам спомен за инвертор, и на каква цена евентуално би бил тук?
алцек написа:
Тази тема наистина е много вредна за портфейла.Не издържах и аз,повлякох една пендула и комплекта дискове за пендулата.
Не вредна темата, проблема е в лидъл.
И аз сутринта отидох да си взема кроасан за закуска, и си тръгнах с пендула и дисковете барабар .
Като гледам май вече имам 90% от целия им асортимент инструменти.... Още може. :)
fore - майстор
Е аз за това мислех днеска да купя Дисковете, че пендулата я има вече, но понеже банкомата ми пусна само чисто-нови банкноти и реших че дисковете са за утре. Един вид лека по лека се лекувам от пристастяваето по разни начини.

Ама явно има доста други пристрастени и то повече. :mrgreen:

Инвертора им и маската са ташак, и освен от колекционерска гледан точка не виждам иначе за какво би ги купил някой. Ама явно тия инструменти са за колекционери също. :lol:
mitko64 - майстор
Другия четвъртък освен очакваните там зеге, лазер, пилички, ножици за ламаринда, пускат и някаква партида джунджурии, по 7 лв. комплекта, където никъде не съм ги виждал, а следя редовно промоциите в Германия. Има някакви боркорони, като райдерските за дърво, ъглова приставка за битове, някакви екстратори за скъсани болтове и нещо наречено свредла, а на мен хич не ми приличат на свредла. Да знае някой какво е това животно?
С цената зегето направио ни режат главата- в Германия във филиалите 30 евро, при нас 75 лв.
Евтино им се вижа да го пуснат за 60, защо пък да ни не изгърбат както с пендулата.
nikolson - майстор
Това са свредла за монтиране на панти. Свредлото е вътре на пружинка, върхът на джуджавката влиза във зенкерования отвор на пантата и така свредлото е центрирано.
Май не го обясних много добре, затова [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dJ_1pbNwA_Q[/youtube]
presar - специалист
Уредих се с дискове за пендулата, мислех,че ще свършат рано.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: