Нека намерим най-тънките цени.
Virtex - майстор
Някои пробва ли лазера вече ?
Този от днес който пускат.
Че ми е интересно дали е ОК според по-експертно мнение от моето.

Иначе някаква идея дали ще пуснат 3.6 волтовата акумулаторна отвертка из родните магазини ? Че гледам я има като ново издание от линковете на mitko64.
Николай Николов - специалист
Пистолета за горещ въздух с вдигната цена :lol: от 20 на 25 кинта, сигурно са го подобрили :mrgreen:
nikolson - майстор
Николай Николов написа:
от 20 на 25 кинта, сигурно са го подобрили :mrgreen:
Да не са го влошили, ако е предишният, пак си струва 25-те лева. Имам го и се представя добре.
mitko64 - майстор
jekasus написа:
mitko64 написа:
очаквам и акумул. ъглошлайф(2,6 Ah)
Много му се каня :-D
Тази сутрин го качиха и него http://www.lidl.de/de/parkside-akku-win ... a1/p221064 . С нетърпение чакам този или другия понеделник, да видя какво ще засилят и насам.
Здравейте, PDSSA 18 A1 го взех преди няколко месеца( не от българско) ,много съм доволен. Имах късмета скоро да взема и саблевидният им акумулаторен трион със същата батерия за 30евро- промоция. За домашна работа са супер.
profesionalist_wood - майстор
Добър ли е този винтоверт?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=41373
Chefo77 - майстор
Такааа.
Да дам малко отзиви за зегето. Има куфар - ОК. Не е особено тежко - ОК. Но е огромно! На снимките изглежда много по-добре, отколкото в действителност. Работи грубо и доста шумно, вибрации се усещат, но поставено работещо върху пода без ножче, почти не помръдва. Лазерът и лампата са ОК, плотът се мести напред - ОК. Пусковият бутон се движи леко, по-скоро е като плъзгач, вместо бутон. Плъзгачът за издухването също се движи лесно. Но не може да се каже същото за врътката за регулиране на оборотите. Грозно алуминиево колелце за водач - като на евтините ментета.
И най-голямата глупост за мен - през един от отворите се вижда гола незащитена платка, стърчаща доволно близо до отвора. Не зная какво ще стане, когато там започне да влиза прах.
Ще му направя някой и друг тест и като нищо ще го засиля обратно. Май съм много разглезен покрай Макитата ...:(
cholev - майстор
Аз ги имам другите 2 зегета и съм доволен. Но откакто си купих акумулаторното 18в другото не го ползвам. Чудя се дали да не го монтирам към някоя маса както направих с малкия циркуляр 115мм.
Днес отнесох работния гащеризон, кабелните връзки (изхабих вече едни такива) и 'бай лазар'. Лазера се чудя защо не са му сложили обикновенни либели за първоначално грубо нагласяне. Все пак 4градуса не са чак толкова много. Ще го сравня довечера с този несамоневелиращия на powefix. Той е до 2м а този до 7 (даже минимум 7). Ще видим.
mitko64 - майстор
Зегето и аз gо взех, даже му направих eдно vs Sparky FSPE 85(друг китаец за 216лв.). При рязане на талпи чамова 40мм. и кленова 30мм., без махало, Спаркито е леко по- бързо. На махало 1 степен, режат с еднаква скорост. Лидълеца реже перпендикулярно да отбележа. Иначе доста обемисто и не ми е най- удобно. Не ми хареса щита,че не се отмята, а трябва да се демонтира при смяна на ножче. Харесаха ми много избора на обдухване, лостовата система за настройка ъгъла на плота и Бош системата на захващане. Плота не ми хареса, че е от ламаринда, но поне е дебел 2мм. Паралрелният водач е пълен пунт- много,много късо рамо.
Kasap - специалист
Мрън-мрън... кажете сега, да го мятам ли зегето или не си струва? :?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: