ZEDYCUS написа:Жека Бъджета е здрав, боря едно ел. ренде доста години и не мре.
mitko64 написа: А Бъджета верно бяха корави, ама бяха.Същото и за първите райдъри... Така че отсега да се напълним с парксайди, че ще ги развалят със времето...

ZEDYCUS написа:Жека Бъджета е здрав, боря едно ел. ренде доста години и не мре.
mitko64 написа: А Бъджета верно бяха корави, ама бяха.Същото и за първите райдъри... Така че отсега да се напълним с парксайди, че ще ги развалят със времето...
mitko64 написа:Зегето го свалиха също(след бай лазер) от сайта, явно се изчерпи."Свалянето" от сайта е чист рекламен трик, целящ да изстреля наивниците до магазина. Днес, следобед, минах през Лидъл в Овча купел, София - пълно е и със зегета, и с лазерни нивелири, и с компресори, и с прословутите пендули, нищо че в рекламните листовки бяха изчистени. "Граби, народе!", само дето пазарът е преситен с подобни продукти и трябва да си луд да дадеш 75 лв. за такова зеге, при положение, че за около 120-145 лв можеш да купиш оригинален Скил, който е истински 700-800 Вт и е просто несравним като качество/цена!
cat написа:Парксайд са много добри домашни инструменти и средни клонящи към малко по добро от средното ниво профи но гаранцията им ги прави отличниХайде, да не ги месим Парксаид при профитата.
jekasus написа:По спомен Чефо си има зеге син бош, за това сравнение(впечатление) е не коректноТцъ. Правилно помниш по принцип, но онова време мина. Чефо има върховия модел на Макита с аналогичния захват и в оригинал нямат абсолютно нищо общо. Не съм сравнявал с Макитата, защото би било некоректно - само описах какво ми допадна и какво определено не ми хареса.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: