Chefo77 написа:Не вярнам да купят цялото пале,ако са живяли в пещера 45 години е възможно...при положение че има хиляди марки и кои по-добриjekasus написа:По спомен Чефо си има зеге син бош, за това сравнение(впечатление) е не коректноТцъ. Правилно помниш по принцип, но онова време мина. Чефо има върховия модел на Макита с аналогичния захват и в оригинал нямат абсолютно нищо общо. Не съм сравнявал с Макитата, защото би било некоректно - само описах какво ми допадна и какво определено не ми хареса.![]()
Повтарям ако някой не е видял - ще върна моята бройка в магазина така или иначе, ако някой го иска, но го изпусне - да свирка. Така или иначе парите ще си ги взема, ако мога да "помогна" на някой - защо не.
Лазерният нивел го имаше сутринта в Лидл - зеленчукова борса, имаше цял палет. Но като нищо ще да са свършили...
profesionalist_wood написа:Начи марката им Флорабест е боклук основно при градински машини-резачки,косачки и др,но в производството на градински инструменти като гребла и конектори за маркучи са добри,ама в машините още им куца работатаАз имам триона за клони и бензиновия уред 4 в 1. Нищо лошо не мога да кажа за тях. Триона за клони си е всъщност акумулаторен саблен трион. Греди до 10см х 10см реже без проблеми. от 4 в едно съм ползвал, косачката с корда, ножа и вережния трион. Всичко си бачка нормално. Качеството на изработка е добро.
Лазера като гледам трябва да се ползва с някакъв статив, защото трябва да е на височината на хоризонталната линия, за да се самоневелира. Ама май не съм виждал подходящи стативи да се продават?