Нека намерим най-тънките цени.
пишман_майстор - майстор
Ники а с какво зарядно я зареждаш ? Че и аз имам едни райобита 18-ки , аку-тата им са леко пътници.
Фитилчо - майстор
Ще се пробвам с това на Рйобито, ама моето става за всякакви видове батероо рйоби, зарежда всички и Литиево йонни и старите :)
fore - майстор
Немският Он-лайн магазин е пунта според мене ! Пробвах да пазарувам чрез него, но ми отхвърля картата с която съм пазарувал от други Нетски магазини в Германия. А и Сайта работи с Виза и Мастер. Същата работа се е получила и с на Познатата ми в Германия -отхвърля и картата.

Интересното е че Флекса на батерия е само он-лайн като оферта. Явно реално не го продават изобщо !
stan73 - майстор
Няма да е зле заради разни обирджии поне ъглошлайфа на батерии да продават срещу лична карта, че всякакви изроди има...

П.П. Днес гледах новият винтоверт със сваляем патронник. Добър е, но старият модел ми харесва повече.
fore - майстор
:lol:
Те точно заради това изобщо и не го продават реално.

Продават се в Хоумакс само маркови но цената им е трицифрена. :mrgreen:
nikolov333 - майстор
Явно някой вече са си купили, за обира на пощата в Хасково.. "Проникнали са чрез рязане на оградата с флекс.." :lol:
fore - майстор
Да, когато е за професионална употреба, 1000 лева са добра инвестиция. Те са изкарали милиони................ :lol:
Николай Николов - специалист
Нещо я няма новата брошура :?:
Chefo77 - майстор
fore написа:
Да, когато е за професионална употреба, 1000 лева са добра инвестиция. Те са изкарали милиони................ :lol:
Ами малкото ми шлайфче на Бош, с двете батерии по 2,5 ач и зарядно е с продажна цена под 600 лева. Реже всичко, да го ... как беше думата, катинари матинари изобщо не му се опират. Че се и събира в джоба, не го носиш в раница. Само за гамени :)
mitko64 - майстор
stan73 написа:
Няма да е зле заради разни обирджии поне ъглошлайфа на батерии да продават срещу лична карта, че всякакви изроди има...

П.П. Днес гледах новият винтоверт със сваляем патронник. Добър е, но старият модел ми харесва повече.
Сутринта са ми го купили, но още не съм го видял. Като го взема ще му спретна една борба с Bosch 10,8V на винтове 5Х80. Иначе го дават с 5 Nm по- мощен от старите модели, то и редукторът му е с други обороти.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: