Нека намерим най-тънките цени.
gnt69 - майстор
Не знам но нали се хвалят че трите инструмента работят с една батерия. :partyman:
fore - майстор
Тествай и ще видиш как е. Батерията има защита и ще изключи вероятно при претоварване.

На марковите Бошове със същият размер и големина на диска и обороти на шпиндела батериите са по 4-5 амп/часа.
stan73 - майстор
Аз с импакт драйвъра мисля да фиксирам няколко сапа на инструменти като брадви, тесли и чукове.
Идеята ми е, че вместо да набивам клинове, завивам винтове за дърво между сапа и металното тяло на инструмента. Досега съм завивал няколко така, но с обикновен винтоверт и не са мръднали, но понякога се чупят още при навиването. А така с иппактера мисля, че ще мога да ги навия без да ги счупя, а и ще опитам с по-големи дебелини.
mitko64 - майстор
Има ралика в досегашните отвертки с многостепенен съединител А1 на Еинхел, В2 на Kompernass и С3 на Гризли. Всички са със зарядно 6W и зареждат за 3 часа, а новата С4 е с 15W и зарежда за един час, което си е съществено предимство, а и цената от 3 години си е същата. Имам първия модел А1 от 2013г., много съм доволен. И аз бях скептичен отначало с тези 4Nm, какво може да завие та им спретнах навремето един тест. С напълно заредена батерия винтове 4Х40- 46 бр., 4Х50- 4 бр. и 4Х25- 26 бр., преди да изключи батерията. Имам и една 3,6V на Блек и Декер KC 36LN, но лидълската е много по добра.
Резултати от днешни тестове на винтоверта PBSA 12A1.Първо викам да пробвам за дължина- 2 броя 6Х120 не ги усети. Вдигнах мизата на 2 бр. 6Х160мм., също без усилие. Накрая 2 бр. 6х180мм.,пак ги нави в чама без тормоз. Нямах по- големи и дебели и минах на бройка. Имам една кутия торксови 5Х60, та ги почнах наред- завих 50бр., но викам си, трябва и да се развиват. Разви 42 от тях, преди да грохне батерията окончателно. Зареди точно за един час. Направи ми впечатление, че червреният индикатор на зарядното не мига по време на зареждането, а свети непрекъснато. Сега остава да намеря втора батерия.
gogyto - специалист
Толкин написа:
Не си купувайте батерии TRONIC AA 2400 mAh. Днес си купих от Бургас и след пълно зареждане и разреждане с 500 mA на зарядно MAHA C-9000, всички показаха капацитет около 1100 mAh! Претеглих една батерия на електронна везна и показа 18 грама. За сравнение имам батерии Imedion 2100, които са по 28 грама.
Предният път като пуснаха батерии, си купих по-малките ААА 950 mAh, те са добре около 850-900 mAh, сега четох, че и старите АА 2300 са добре, но тези новите АА 2400 - боклуци. Ако все пак решите да купувате, претеглих целя блистер с батериите е 94 грама, претеглете ако има контролна везна в магазина, трябва да е поне около 140 грама.
Да му се не види , точно същите ги купих днес , изобщо не се усетих за грамажа - 96гр. показа кантарчето. :?
Имам същите купувани по рано 2300mAh - едната тежи 28 грама, тези уж 2400mAh пък 19грама бройката
Имам и VARTA 2100mAh - 28грама. :finga:
stan73 - майстор
Моята малка отвертка е на Гризли. Работи отлично, но си я подбирах, че не всички звучаха добря...
mitko64 написа:
...Резултати от днешни тестове на винтоверта PBSA 12A1.Първо викам да пробвам за дължина- 2 броя 6Х120 не ги усети. Вдигнах мизата на 2 бр. 6Х160мм., също без усилие. Накрая 2 бр. 6х180мм.,пак ги нави в чама без тормоз. Нямах по- големи и дебели и минах на бройка...
Тези дългите без пилотен отвор ли успява да ги навива ?
stan73 - майстор
gogyto написа:
Толкин написа:
Не си купувайте батерии TRONIC AA 2400 mAh. Днес си купих от Бургас и след пълно зареждане и разреждане с 500 mA на зарядно MAHA C-9000, всички показаха капацитет около 1100 mAh! Претеглих една батерия на електронна везна и показа 18 грама. За сравнение имам батерии Imedion 2100, които са по 28 грама.
Предният път като пуснаха батерии, си купих по-малките ААА 950 mAh, те са добре около 850-900 mAh, сега четох, че и старите АА 2300 са добре, но тези новите АА 2400 - боклуци. Ако все пак решите да купувате, претеглих целя блистер с батериите е 94 грама, претеглете ако има контролна везна в магазина, трябва да е поне около 140 грама.
Да му се не види , точно същите ги купих днес , изобщо не се усетих за грамажа - 96гр. показа кантарчето. :?
Имам същите купувани по рано 2300mAh - едната тежи 28 грама, тези уж 2400mAh пък 19грама бройката
Имам и VARTA 2100mAh - 28грама. :finga:
Ами върни им ги. Аз купих предните (2300) преди месец или 2 и сега като пускаха тези малко се ядосах, че съм се мминал - видиш ли сега пускат по-хубави уж, но се оказа, че не са. Вероятно са сменили доставчика и новият не го бива. Смятам, че Лидл си държат на качеството и бързо ще разкарат новият скапан доставчик...
mitko64 - майстор
stan73 написа:
Моята малка отвертка е на Гризли. Работи отлично, но си я подбирах, че не всички звучаха добря...
mitko64 написа:
...Резултати от днешни тестове на винтоверта PBSA 12A1.Първо викам да пробвам за дължина- 2 броя 6Х120 не ги усети. Вдигнах мизата на 2 бр. 6Х160мм., също без усилие. Накрая 2 бр. 6х180мм.,пак ги нави в чама без тормоз. Нямах по- големи и дебели и минах на бройка...
Тези дългите без пилотен отвор ли успява да ги навива ?
Всичките директно в две белборови трупчета 100Х100мм, но с уговорката че са с резба до половината, нататък към шапката е по- тънък винта. PZ3 e бита с който ги завивах. От понеделник имам да монтирам една ламперия, та ще сравня по колко бройки ще завие лидълеца винтове 3Х40(към 1000бр.) и колко Bosch GSR 10,8-2-li(1,3 Ah).
gnt69 - майстор
stan73 написа:
И аз днеска в Румъния голямо пробване ги пробвах, флекса от 7-8 избрах 3, за верта по същия начин от 7-8 избрах 3 с хубав нестържещ звук и все пак всичко е на късмет. :partyman:
stan73 - майстор
2 неща са ми донесли от Германия (Баварска област), но и двете са супер. (а и някои от нещата, които пускат там изобщо не ги пускат тук) Чудя се да не би като за тях да са по-добри или поне да са подбрани. А като за източният блок да носят по-нискокачествени неща...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: