• 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
muhala - майстор
съб юли 21, 2018 2:45 ametconev написа:
пет юли 20, 2018 11:00 pmmuhala написа:
Същия приблем имам с патронника. Незнам как да го развъртя. Една 6ца за камък остана в него... :?
С кой модел дрелка?
PSBM 500 B3
etconev - специалист
пон юли 23, 2018 10:21 pmmuhala написа:
съб юли 21, 2018 2:45 ametconev написа:
пет юли 20, 2018 11:00 pmmuhala написа:
Същия приблем имам с патронника. Незнам как да го развъртя. Една 6ца за камък остана в него... :?
С кой модел дрелка?
PSBM 500 B3
Същата беше и моята. Пращай им я на ремонт.
xway - напреднал
Имах подобен проблем с 2 бр. чисто нови винтоверта Black and Decker - остраняването на проблема в официалния сервиз се състоеше в захващането на патронника в едно менгеме и пускане на режим на пробиване на 2ра скорост.
stefanjor - специалист
Здравейте,
Следващата седмица пускат телескопичната ножица за клони.
В един Лидл обаче намерих изостанала тази не телескопичната.
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 0%BD%D0%B8
Някой има ли наблюдения коя е за предпочитане и освен, че е телескопина има ли други разлики м/у тях.
И двете са с наковалня.
Не телескопична- 22.00 лв
Телескоична 19.99 лв
Chefo77 - майстор
Имай предвид, че тази машинка, както и зегето, са унищожители на батерии. Аз имам такава на Бош и като зная какво прави с 4 амперчаса батерия, не мога да си представя какво ще е с 1.5 или 2 - нещо средно между мъка и голяма мъка.
ddenkov - специалист
пет юли 27, 2018 2:52 pmcholev написа:
Чакам тази машинка- 100 кинта 12в 85мм
Имам първите две и ( винтоверт и ъглошлайф) и съм много доволен! А щом стават батериите веднага го включвам в колекцията. Имам същия на ток и мсъм много доволен!
gnt69 - майстор
Аз пък съм разочарован от лидълските инструменти. Преди година купих ъглошлайф от големите с 230 диск. Вчера почнах да си конструирам една навесче за скара бира и на 3 тия диск роди. Вярно че бая зор му дадох рязко след година престой в гаража ама две бетонови колони не можах да срежа. Как да е след обяд ми се наложи да пробия 12 дупки ф 12 в планки 5мм, изваждам новата дрелка от гаража пак след година престой. Чисто нова вчера и махнах телта от кабела е не можах да ги пробия на 8 мата дупка роди, другите 4 ги пробивах с перфоратора. Така че утре ще ги нося да ги връщам за рекламация. Дето вика един мой приятел трябва нежно с тях щото раждат. :partyman:
jekasus - майстор
gnt69 написа:
Вярно че бая зор му дадох рязко след година престой в гаража ама две бетонови колони не можах да срежа.
Сякаш не за тая работа :-D
Аз малката макитка така убих с дълбоки канали и напън. Ама гаранция, вече не франция :-D
gnt69 написа:
Как да е след обяд ми се наложи да пробия 12 дупки ф 12 в планки 5мм,
Направо с ф12 бургия?
etconev - специалист
Някой знае ли дали някъде има останали от големите гедорета на Лидл?
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: