Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
Да, моите са от старите, но си стават. Може новите да са отворени, но диаметъра е същия и местата на отворите за фиксиране са еднакви.

Прикачен файл

image-0.02.01.45e9fdb89cb955c1e0a788639e7098aa49b43414109320a19568821a56a62696-V.jpg

Прикачен файл

image-0.02.01.9bc73f3297d446bbbc78c65ab252bfe96ae2aa954909534e74f1ba553e0ab0be-V.jpg
gogosto - специалист
Здравейте, има ли някой да е закупил Електрически валяк. Става ли за работа или е непрактичен. Имам всяка година едни досадни ремонти с латекс и , ако валяка върши работа ще го взема с кеф.
hakama - специалист
agj написа:
hakama написа:
Най-сетне я пуснаха отверката (с 26бита) от 23.06.
4Nm.
Как ви се струва. Даже се изправя дръжката.

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=41996
Имам подобна но на Budget BAS36.Ползвам я вече няколко години и съм много доволен !Обаче моята няма степени и ...ми с струва че ще отнеса една от Лидълските ,след съответния оглед обаче :)
Това че дръжката се изправя е просто екстра !Аз никога не съм я ползвал в изправно положение .Когато купувах тая на Budget най много ми хареса че битовете се захващат с специален механизъм, а не с магнит както са при 99%от другите такива подобни отвертки.
6 степени на въртящ момент и допълнителна степен за пробиване

Мисля да си взема и за вкъщи една, понеже бормашината плаче за ремонт - на какво мога да разчитам с тези 4Nm?
200об.мин на празен ход - какво ще рече?

Битове - Щаубергер къде могат да се намерят (Кодикс-а е фалирал май), а са много здрави!
mitko64 - майстор
gogosto написа:
Здравейте, има ли някой да е закупил Електрически валяк. Става ли за работа или е непрактичен. Имам всяка година едни досадни ремонти с латекс и , ако валяка върши работа ще го взема с кеф.
И аз зададох същия въпрос в бояджийския подфорум, в темата за Bosch PPR 250, но явно никой не е ползвал, така че единствените източници на информация са от списанието Направи си сам. Има там в темата два линка. Иначе цената е без конкуренция- на по- слаба машина на Бош е към 270 лв., а на Wagner- към 215лв.
cholev - майстор
Тамън се наканих да си взема 12в винтоверт и те пък свършили. Чакам новия вариант.
Уважаеми господин Чолев,

Благодарим за Вашето съобщение от 19.06.2016. Бихме искали да Ви информираме, че желаният от Вас артикул АКУМУЛАТОРЕН ПРОБИВЕН ВИНТОВЕРТ PBSA 12 A1 е промоционален до изчерпване на доставените количества и не е включен в нашия постоянен асортимент. За съжаление трябва да Ви съобщим, че този артикул вече не е наличен нито в нашите филиали, нито в складовото дружество.

Благодарим Ви за разбирането и се надяваме, че и в бъдеще ще се доверявате на нашите продукти и ще можем да Ви радваме с разумни цени и добро качество
mitko64 - майстор
Днес на 12 волтовия му правя състезание с Bosch GSR 10,8-2- Li. Засега зави с едно зареждане 195 винта 3Х40. Сега звивам с боша(с 1,3Аh батерия). Да видя той колко ще изкара.
Така, Бошът(за 350лв. преди 4 години) устиска само 115 винта. Продължавам с втората му батерия, да не би тестваната да се е сдухала.
И втората колкото първата- 115 винта. Не знам какво да мисля вече за професионалните инструменти, щом един Парксайд го пребори Боша .
Последна промяна от mitko64 на пон юни 20, 2016 4:41 pm, променено общо 3 пъти.
pgt - специалист
gogosto написа:
Здравейте, има ли някой да е закупил Електрически валяк. Става ли за работа или е непрактичен.
Колега той валяка е от 23.06 - четвъртък, а преди това не знам да ли е пускан, така че ще трябва да изчакаме за мнения :wink:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
pgt написа:
gogosto написа:
Здравейте, има ли някой да е закупил Електрически валяк. Става ли за работа или е непрактичен.
Колега той валяка е от 23.06 - четвъртък, а преди това не знам да ли е пускан, така че ще трябва да изчакаме за мнения :wink:
Ще трябва да го купите и да пишете мнение :-D
agj - майстор
hakama написа:
Най-сетне я пуснаха отверката (с 26бита) от 23.06.

6 степени на въртящ момент и допълнителна степен за пробиване

Мисля да си взема и за вкъщи една, понеже бормашината плаче за ремонт - на какво мога да разчитам с тези 4Nm?
200об.мин на празен ход - какво ще рече?
Можеш да ползваш отвертката за навиване на малки винтове в дърво и на малки дюбели .За пробиване е слаба и почти не става или евентуално може да пробиеш някоя дъска с бургии до около 3мм.
mitko64 - майстор
Проблемът при пробиване са ниските обороти, 200 об. са си много ниски. Винтове завива без проблем 4мм. всякакви, което клонят към средни витове, най- употребявани. Завивал съм без проблем и 4Х60мм. За 5 мм. не става, завива ги със зор около 15мм.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: