Да, моите са от старите, но си стават. Може новите да са отворени, но диаметъра е същия и местата на отворите за фиксиране са еднакви.
Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77
- майстор
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
hakama
- специалист
agj написа:6 степени на въртящ момент и допълнителна степен за пробиванеhakama написа:Най-сетне я пуснаха отверката (с 26бита) от 23.06.Имам подобна но на Budget BAS36.Ползвам я вече няколко години и съм много доволен !Обаче моята няма степени и ...ми с струва че ще отнеса една от Лидълските ,след съответния оглед обаче
4Nm.
Как ви се струва. Даже се изправя дръжката.
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=41996![]()
Това че дръжката се изправя е просто екстра !Аз никога не съм я ползвал в изправно положение .Когато купувах тая на Budget най много ми хареса че битовете се захващат с специален механизъм, а не с магнит както са при 99%от другите такива подобни отвертки.
Мисля да си взема и за вкъщи една, понеже бормашината плаче за ремонт - на какво мога да разчитам с тези 4Nm?
200об.мин на празен ход - какво ще рече?
Битове - Щаубергер къде могат да се намерят (Кодикс-а е фалирал май), а са много здрави!
mitko64
- майстор
gogosto написа:Здравейте, има ли някой да е закупил Електрически валяк. Става ли за работа или е непрактичен. Имам всяка година едни досадни ремонти с латекс и , ако валяка върши работа ще го взема с кеф.И аз зададох същия въпрос в бояджийския подфорум, в темата за Bosch PPR 250, но явно никой не е ползвал, така че единствените източници на информация са от списанието Направи си сам. Има там в темата два линка. Иначе цената е без конкуренция- на по- слаба машина на Бош е към 270 лв., а на Wagner- към 215лв.
cholev
- майстор
Тамън се наканих да си взема 12в винтоверт и те пък свършили. Чакам новия вариант.
Уважаеми господин Чолев,
Благодарим за Вашето съобщение от 19.06.2016. Бихме искали да Ви информираме, че желаният от Вас артикул АКУМУЛАТОРЕН ПРОБИВЕН ВИНТОВЕРТ PBSA 12 A1 е промоционален до изчерпване на доставените количества и не е включен в нашия постоянен асортимент. За съжаление трябва да Ви съобщим, че този артикул вече не е наличен нито в нашите филиали, нито в складовото дружество.
Благодарим Ви за разбирането и се надяваме, че и в бъдеще ще се доверявате на нашите продукти и ще можем да Ви радваме с разумни цени и добро качество
mitko64
- майстор
Днес на 12 волтовия му правя състезание с Bosch GSR 10,8-2- Li. Засега зави с едно зареждане 195 винта 3Х40. Сега звивам с боша(с 1,3Аh батерия). Да видя той колко ще изкара.
Така, Бошът(за 350лв. преди 4 години) устиска само 115 винта. Продължавам с втората му батерия, да не би тестваната да се е сдухала.
И втората колкото първата- 115 винта. Не знам какво да мисля вече за професионалните инструменти, щом един Парксайд го пребори Боша .
Така, Бошът(за 350лв. преди 4 години) устиска само 115 винта. Продължавам с втората му батерия, да не би тестваната да се е сдухала.
И втората колкото първата- 115 винта. Не знам какво да мисля вече за професионалните инструменти, щом един Парксайд го пребори Боша .
Последна промяна от mitko64 на пон юни 20, 2016 4:41 pm, променено общо 3 пъти.
pgt написа:Ще трябва да го купите и да пишете мнениеgogosto написа:Здравейте, има ли някой да е закупил Електрически валяк. Става ли за работа или е непрактичен.Колега той валяка е от 23.06 - четвъртък, а преди това не знам да ли е пускан, така че ще трябва да изчакаме за мнения

agj
- майстор
hakama написа:Най-сетне я пуснаха отверката (с 26бита) от 23.06.Можеш да ползваш отвертката за навиване на малки винтове в дърво и на малки дюбели .За пробиване е слаба и почти не става или евентуално може да пробиеш някоя дъска с бургии до около 3мм.
6 степени на въртящ момент и допълнителна степен за пробиване
Мисля да си взема и за вкъщи една, понеже бормашината плаче за ремонт - на какво мога да разчитам с тези 4Nm?
200об.мин на празен ход - какво ще рече?
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература