Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
mitko64 написа:
Каква интрига? Само сухи данни от днес. Иначе с Боша съм завил последните седмици над 3000 винта, но не съм броил, поне зарядното му е 30 мин.,само въртях батериите. Но днес се изненадах откровенно- очаквах поне 150 бр. да завие.
Ами колкото и да е професионална техника, все пак си има остаряване. Пък и ако няма, как ще си вземеш новия модел? :)
profesionalist_wood - майстор
Chefo77 написа:
mitko64 написа:
Каква интрига? Само сухи данни от днес. Иначе с Боша съм завил последните седмици над 3000 винта, но не съм броил, поне зарядното му е 30 мин.,само въртях батериите. Но днес се изненадах откровенно- очаквах поне 150 бр. да завие.
Ами колкото и да е професионална техника, все пак си има остаряване. Пък и ако няма, как ще си вземеш новия модел? :)
Аз искам вечни бормашини като на Спарки-Елтос отпреди 30-40 години :lol:
p.v.x - майстор
profesionalist_wood написа:
Аз искам вечни бормашини като на Спарки-Елтос отпреди 30-40 години :lol:
http://olx.bg/ads/q-%D0%95%D0%BB%D1%82% ... ption%5D=1 :-D :rock:
kolcho - специалист
cholev написа:
Ама за тези пари ще си купи 5 парксайда срещу 1 бош и ще си завива цял живот на воля :mrgreen:
И поне пет пъти за тези години ще остане с пръст в задните части, ако ползва инструмента професионално. Като правило тези мизерии се случват винаги в най-неподходящ момент. И струват скъпо. Преди няколко години 300 лева спестени от подходящия инструмент ми струваха близо 5 000 неустойки, заради 24 часа закъснение.
Те така със сравненията :wink:
Chefo77 - майстор
Е той и професионалният инструмент може да те предаде в неподходящия момент ...
jekasus - майстор
Трябва да си купуваме и чисто нови автомобили, че тия наши дараци могат да ни предадат в неподходящ момент...
Тия приказки за неустойки най ги обичам...
cholev - майстор
kolcho написа:
cholev написа:
Ама за тези пари ще си купи 5 парксайда срещу 1 бош и ще си завива цял живот на воля :mrgreen:
И поне пет пъти за тези години ще остане с пръст в задните части, ако ползва инструмента професионално. Като правило тези мизерии се случват винаги в най-неподходящ момент. И струват скъпо. Преди няколко години 300 лева спестени от подходящия инструмент ми струваха близо 5 000 неустойки, заради 24 часа закъснение.
Те така със сравненията :wink:
+300лв за инструмент- требва да е бил с златно покритие :-D . Аз съм аматьор- ако закъснея с некоя задача най много съпругата да не ми пусне- ама мене ми дреме :-D . Човече- 300лв за винтоверт- аз този, пуснал този винтоверт на пазара бих го застрелял собственноръчно. 10.8в по горе за който дадох линка е произведение на техническото изкуство и струва - не помня- 59лв може би. Не бих го сменил за никакъв бош за 300лв
kolcho - специалист
Chefo77 написа:
Е той и професионалният инструмент може да те предаде в неподходящия момент ...
Разбира се! Само че честотата на тези предателства е различна. Съотношението обикновено е 1:4, 1:5. Познай в чия полза :wink:
Chefo77 - майстор
Чолев, за всеки влак си има пътници, пич. Това, че някой е съгласен да се дундурка на пътническия и го предпочита ценово пред експреса, не означава, че последния няма предимства.

Колчо - нямам идея, аз не разбирам :lol: :lol:
kolcho - специалист
cholev написа:
Човече- 300лв за винтоверт- аз този, пуснал този винтоверт на пазара бих го застрелял собственноръчно.
Имаш право да реагираш както намериш за добре. Но, ако все пак се осмелиш да направиш подобно нещо, трябва да те осведомя, че сериозни професионалисти ще ти пратят такива хора, които ще те накарат да пищиш като момиченце, докато съжаляваш за стореното.
Давай го по-кротко, демек - на този свят има пазар / т.е. - смисъл/ както за добри любителски, така и за скъпи / и пак добри/ професионални инструменти. И двата типа си имат своята област на приложение, не са в конфликт и са полезни, стига да са правилно подбрани. Онова, което трябва да се избягва, са боклуците. И такива има.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: