На 8-ми канал и 83-ти подканал е най-силна връзката(в книжката са дадени честотите и каналите)....абе ако не те устройва иди в ,,Интегра,, да ти боднат 62 см антена бре

teon написа:...и аз имам 2 броя:Тези 462 MHz е запазен за НСО и Хемус еър.....Да ги ползваш в града забрави. Продай ги в продавалника за 60 лв.(ти си преценяваш) Невъзможно е да се обадиш от американски GMRS на европейско уоки токи PMR.
http://www.google.bg/url?q=http://www.m ... 1w3bsmJXMQ
...преди десетина години ги донесоха от щатите...отначало ми беше интересно,после забравих за тях...сега покрай 'лидълските' отново им изтупах прахоляка...батериите са презареждащи...вкючих ги че,да видим(още не са гръмнали)...
batkotony написа:Мойта идея е да пробвам със зарядно за кола и да го включа към док-станцията.Пише,че иска 9волта и 300 милиампера,нещо такова ще се нагажда...Лошото е,че не се зареждат бързо,а няма кой да ги чака 7-8 часа.Абе най-добре си е с резервни батерии и отделно зарядно ако е на зор работата...Някой виждал ли е индикатора за заряд на батериите да спре да индикира зареждане и да покаже напълно заредени по аналогия с мобилните телефони. Моите станции стоят вече 24часа "на док" и индикатора продължава да показва зареждане.-с едните работим,другите се зареждат.Може и на инвертора...
ESPACE написа:Модел? Производство? Снимка?....ако визираш за уоки токитата има написано в синьто каре в предните странициbatkotony написа:Мойта идея е да пробвам със зарядно за кола и да го включа към док-станцията.Пише,че иска 9волта и 300 милиампера,нещо такова ще се нагажда...Лошото е,че не се зареждат бързо,а няма кой да ги чака 7-8 часа.Абе най-добре си е с резервни батерии и отделно зарядно ако е на зор работата...Някой виждал ли е индикатора за заряд на батериите да спре да индикира зареждане и да покаже напълно заредени по аналогия с мобилните телефони. Моите станции стоят вече 24часа "на док" и индикатора продължава да показва зареждане.-с едните работим,другите се зареждат.Може и на инвертора...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: