Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Такера го пускат на 02.07 събота за 45лв. Но не виждам отделно комнсумативите за него да предлагат.
cholev - майстор
Консумативи по принцип има. Аз когато го купувах такера си взех и допълнителните консумативи.
Имам и трите такера. Ръчния го ползвам предимно за крепене на жици. Пневматичния основно за всякакви по сериозни работи. Скоро изковах една барака изцяло с него. Пирони 45мм от райдър. Лидълски за пневматичния няма. А електрическия за по дребни работи. Вчера специално пробвах с 32мм пирон и 25скоба. Пневматичния кове от всякакви положения, а за електрическия е нужно малко внимание. Ако не притеснеш добре и пирона и скобата остават недозабити поради реактивната сила. Притиснеш ли го добре всичко е точно. Забива ги до края.
mitko64 - майстор
Благодаря за напътствията! За консумативи, имах в предвид тези http://www.lidl.de/de/parkside-klammer- ... a2/p221062 .
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
mgbagera написа:
n_a написа:
mgbagera написа:
....знак забранено прането ....?
Какъв е знакът?
Номер 2. Аз ги проверих знаците преди да си задам въпроса но не е уточнено че се отнася за пералня.
N2 си е "прането забранено", което в частност значи "мокренето забранено"
Когато е забранено пране в пералня е картинката с ръчичката "разрешено ппране на ръка"
Ако не сте го ползвали "много", то най-добре е да върнете
cholev - майстор
Не виждам кутията (прозрачна кутия в която са наредени), но предполагам са същите.

Да насоча вниманието към батерията за баня с термоглава. За почти без пари едно супер полезно нещо за банята. Откакто я монтирах се родих. Подобни по други магазини започват от 200лв. Точно дозиране на дебита и температурата без постоянно бутане напред назад да донстройваш душа. (другата седмица го пускат)
mitko64 - майстор
potrebitel22 написа:
Някои виждал ли е от пистолетите с горещ въздух наскоро ? Т.е. някои има ли идея дали още ги държат из магазините, че изпуснах когато трябваше да го взема :)

И да знам дали да пращам родителите да търсят, защото ще ми трябва (аз съм извън страната и да не разкарвам хората в тази жега, затова питам :) )
Днес в софийския лидл на бул.Каблешков имаше цял куп. Имаше и три останали гащеризони, та се обзаведох с един.
Анонимен1
Днес в магазина в София, Младост 4 имаше доста остнали бройки от работните маси на 39.99, имаше от малките перфоратори и консумативи за тях, едно гедоре видях, други комплекти с малки накрайници и греди за багажник. Имаше и няколко бройки делташлайф и доста мултитуула.
fore - майстор
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Така - Книжката е на езици които нямат общо с нас и съседите ни. Абе за бели хора е стоката. :)

-----------------

Въпрос- мотора на тази машинка ми се струва че е безчетков ? Дали е така ? Може и да има четки като на Верта- вътре да са.

Батреиите действително би следвало да са взаимозаменяеми от на Импакта и Прободният трион. Показано е на кутията това. Това значи че 1,5 амперовата на Импакта също ще работи с тази машина но за по кратко време естествено. :?

Резервни батерии дали има в Лидл-Де ?
mitko64 - майстор
Примерно тука https://gartenteile.com/Akku-18V26-Ah-PWSA-18-A1 .Има и на други места пак у DE. https://grizzly-shop.de/Akku-18V26-Ah-PWSA-18-A1 .
fore - майстор
Реже на пакост тоя флекс. Голямо бързодействие има. С тънък диск е .............. :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: