Нека намерим най-тънките цени.
MamaMy - майстор
Тия дето слагат скоби на гумите в сините зони се изприщиха като го видяха. Сега ще падне и цената на скрапа боядисан в жълто :wink: :-D
profesionalist_wood - майстор
Ще изпищят най вече тотопунктовете... :-D
nanobanano - специалист
И винетките ще слизат бързо :проба: Добре че поне знаем само кой има такъв шлайф :mrgreen:
Shift - специалист
115 или 125 е шлайфа, че не мога да видя на кутията?
fore - майстор
115- Идеал Петров 22,2мм :lol:

Няма бе, Що за скраб. Аз имам и Инверторче и тънки електроди- парвам- запилвам с Флекса :mrgreen: и боя мога да ударя даже. Трябва да си купя само жълта. :mrgreen:

После си им я връщам, че иначе се брой за унищожаване на много ценно имущество разбираш ли.
-----

И какво излиза- една машинка, пък толкова неща може да промени за по добро :prayer: :mrgreen:
--------------
Между другото- гледах тази зима тука на ул. Симеон как режат една скоба от самите тях, понеже явно се беше повредила ключалката и не можеха да я отключат :lol: , та техният флекс беше по лабав и малък- доста се поозриха. Трябва да си купят читави и те. :-D
pgt - специалист
То убаво парваш, ама ще трябва да качиш и един генератор у багажника, че иначе ток от де :-D
MamaMy - майстор
Има едни моливи за заваряване без електрожен. Те и сега могат да свършат някаква работа, ама са скъпички.
pgt - специалист
Да ама fore е със инвертор :?
fore - майстор
Почнахме да пишеме глупости вече, но pgt що реши че веднага ще я заварявам ? Аз манифактура ли ще отварям на улицата или ще си тръгвам. :roll:

Това не мисля, че е чак толкова спешно. Като ги чака някой заключен от тях не ги виждам много да са се разбързали и те.
Ще им я предам по късно. :wink:

Представяш ли си да ги дочакам и да им я дам веднага. :prayer:
kuger - майстор
И, кво? Солидна глоба от общината, доста над цената на флексчето! Я по-добре си режете катинари и крадете каси, там може и да не ви хванат :evil: Ръсите ги едни....,да не мислите, че ония "мангизояди" не са си опекли работата?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: