Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
Преди малко прегледах циркулярчето, което е само за днес. Не е особено удобно за държане; огромен плот (стърчи почти 15 см напред); никаква видимост към среза (на клип гледах, че са оставили едно прорезче, за да виждаш къде е линията, но това прорезче се запълни с опилки секунди след началото); странни два бутона отгоре и отдолу - ако идеята е да се държи отдолу и да се включва отгоре - никакъв шанс, затова предполагам че е с два варианта за включване; и това което ми направи най-силно впечатление - адски голям дебаланс, ръката трябва да е постоянно в напрежение, за да го държиш в изправено положение. Предполагам последното се тушира донякъде като го залепиш за плота, който ще режеш, но си е факт.
В Лидл - Мир има налични много циркуляри, акумулаторни кътър-и, консумативи за тях, електрически валячета, акумулаторни отвертки (мнооого як фенер, но като цяло повече ми допада моят вариант, този много бие на Лъки бой), дори има и едно зеге от по-предишната седмица. Такер не видях.
profesionalist_wood - майстор
Chefo77 написа:
Преди малко прегледах циркулярчето, което е само за днес. Не е особено удобно за държане; огромен плот (стърчи почти 15 см напред); никаква видимост към среза (на клип гледах, че са оставили едно прорезче, за да виждаш къде е линията, но това прорезче се запълни с опилки секунди след началото); странни два бутона отгоре и отдолу - ако идеята е да се държи отдолу и да се включва отгоре - никакъв шанс, затова предполагам че е с два варианта за включване; и това което ми направи най-силно впечатление - адски голям дебаланс, ръката трябва да е постоянно в напрежение, за да го държиш в изправено положение. Предполагам последното се тушира донякъде като го залепиш за плота, който ще режеш, но си е факт.
В Лидл - Мир има налични много циркуляри, акумулаторни кътър-и, консумативи за тях, електрически валячета, акумулаторни отвертки (мнооого як фенер, но като цяло повече ми допада моят вариант, този много бие на Лъки бой), дори има и едно зеге от по-предишната седмица. Такер не видях.
А колко тежи? Дано не е като тухла да изтръпне китката

Абе хора кой от двата уреда за напояване е добър? :?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=42328
Chefo77 - майстор
Ами в тубата на едно клипче го теглиха, 2 кила. Много ми стана смешна връзката с прахосмукачка - някакъв маркуч като водно съединение :lol: Вероятно е много ефективно, но определено е смешно :)
Shift - специалист
Около 11ч днес взех циркулярчето. Имаше 5 бройки.В 2 следобяд вече нямаше.Става въпрос за един от Лидл-ите в Плевен. Естествено почти цял следобяд намирам нещо да режа. По мои впечатления чудесна машина - бързо и гладко рязане,леко,лесно за държане с една ръка, а не като големите прасета. Много добра видимост, водача върши чудесна работа. Пуска се отдолу,за някой дето си мислеше че е отгоре. Отстъпва на стандартния циркуляр по мощност, тъй като е за плоскости до 2,5 см. Връзката за изсмукване на стърготини е доволно дълга,има си място в куфара. В окомплектовката има и два допълнителни диска,единия диамантен.
С две думи - много доволен от покупката. Надмина очакванията ми. За любителски цели като моите е перфектен.Всичко това на цена от 111лв /60 евро в немския Лидл в момента/

Прикачен файл

IMG-1466844625585-V.jpg
kuger - майстор
profesionalist_wood написа:
Различни са само по външен вид. Ползвам още по-стария, той е по-гаден откъм настройка, но определено ми върши работа.
Тези имат две отделни времена за поливане в един и същи ден, което за мен е излишно, след като са с един изход.
Не видях имат ли вход за датчик дъжд.
Който и да вземеш, ако излезе "имане", ще ти върши работа.
cholev - майстор
Shift написа:
... Надмина очакванията ми. /
Човече не ме изкушавай :?
Имам малкия 115мм- монтиран на маса
Акумулаторния
И герунга
При това съм любител
И ти сега с тази реклама :-D
Мани- пък остават и този с масата и този с линеала :lol:
Неее не се давам [-X
Shift - специалист
Не,в никакъв случай реклама! Имай предвид,че като любител очакванията ми са силно занижени. :lol: Но все пак за два-три пъти в месеца на тия пари ме устройва. Още повече че е компактно,мобилно и в куфар.
mitko64 - майстор
Aз много отдавна го оглеждам циркулярчето, но ми се вижда много скъпо, сравнявайки го с големия им 88лв., който е с константна електроника даже. Сравнено с конкуренцията сигурно е евтино даже, но бих си взел едно втора ръка Блек и декер за 50-тина лева, не потапящо се. Имах такова с диск 5 инча, беше направо оса.
ZMeyGorianin - майстор
Миналата година върнах този в ляво, след като ми пускаще водата по негово усмотрение :? . Например настроил съм го да тръгва в 21.00 - той пуска водата в 12.00 в най-големия пек :shock:

Чел съм и спазил всичко по настройките!
profesionalist_wood - майстор
ZMeyGorianin написа:
Миналата година върнах този в ляво, след като ми пускаще водата по негово усмотрение :? . Например настроил съм го да тръгва в 21.00 - той пуска водата в 12.00 в най-големия пек :shock:

Чел съм и спазил всичко по настройките!
Значи зимам десния :-D

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: