Преди малко прегледах циркулярчето, което е само за днес. Не е особено удобно за държане; огромен плот (стърчи почти 15 см напред); никаква видимост към среза (на клип гледах, че са оставили едно прорезче, за да виждаш къде е линията, но това прорезче се запълни с опилки секунди след началото); странни два бутона отгоре и отдолу - ако идеята е да се държи отдолу и да се включва отгоре - никакъв шанс, затова предполагам че е с два варианта за включване; и това което ми направи най-силно впечатление - адски голям дебаланс, ръката трябва да е постоянно в напрежение, за да го държиш в изправено положение. Предполагам последното се тушира донякъде като го залепиш за плота, който ще режеш, но си е факт.
В Лидл - Мир има налични много циркуляри, акумулаторни кътър-и, консумативи за тях, електрически валячета, акумулаторни отвертки (мнооого як фенер, но като цяло повече ми допада моят вариант, този много бие на Лъки бой), дори има и едно зеге от по-предишната седмица. Такер не видях.
В Лидл - Мир има налични много циркуляри, акумулаторни кътър-и, консумативи за тях, електрически валячета, акумулаторни отвертки (мнооого як фенер, но като цяло повече ми допада моят вариант, този много бие на Лъки бой), дори има и едно зеге от по-предишната седмица. Такер не видях.