• 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
ESPACE - майстор
В синьото каре няма отговор на въпроса ми! Чел съм го.
profesionalist_wood - майстор
Ами занеси оригиналните батерии в ,,Конрад,, и там според батерията ще ти дадат точното зарядно устройство за да не ги прецакаш със презареждане. Аз моите ги зареждам със зарядно за батерии 250/600mah /бройката. http://www.ssbg.bg/36283/philips-quick- ... -x-aa-2700 :?
Със червеното подчертано 600 mah са вашите батерии на уоки токитата
ESPACE - майстор
:)
Прост въпрос зададох, на който може да се отговори едносрично, но мерси за съветите.
В къщи се търкалят.

1.Зарядно TechnoLine BC‑700
Изображение

2.Зарядно VOLTCRAFT Charge Manager 410

Изображение

3.Зарядно IMAX B6-AC

Изображение

4. И още поне 4-5 знайни и незнайни зарядни включително първото лидълско интелигентно дето го пуснаха.

Само че не искам да си правя кушии да ги вадя тия батерии при всяко зареждане. Искам докинг станцията да си изпълнява функциите и да ги зарежда. Иначе въобще няма да им държа оригиналните батерии ами ще им сложа по един комплект Ni-Zn дето се зареждат с Voltcraft-а и ще ги пробвам тия токита дали държат на 4х1,9V и няма да питам тук. Та въпроса ми е - индикатора показва ли пълна батерия някога когато токитата са на докинг станцията? :)
Та въпроса ми е - индикатора показва ли пълна батерия някога когато токитата са на докинг станцията?

Никога,аз ги държах 2 дни да видя дали ще изключат но уви,продължава да ги зарежда,даже токитата бяха топли като чайник :shock: Лампичката свети само когато си сложил уокито на докинг станцията.
batkotony - специалист
ESPACE написа:
:)
Прост въпрос зададох, на който може да се отговори едносрично... Та въпроса ми е - индикатора показва ли пълна батерия някога когато токитата са на докинг станцията? :)
Не! :)
И извън едносричното:
Трябва да ги свалаш от заряд ръчно след около 7-8 часа.В противен случай ще ги прецакаш от презаряд...
:-D
пишман_майстор - майстор
Да си изкажа мнението си за онези свредла с фрезенк..излязоха пълен таш@к :evil: аз си го знаех де, след като отворих кутията , ма викам един тест поне....пък те посиняха на третата дупка :x Като ги видите пак на "прИмоция" не си ги купувайте :axe:
EDI - майстор
Аз се канех да си ги взема, но нямах време.Явно съм спестил 7 лева.Чак толкова ли са зле.
И аз също мислих да ги взимам,добре че не ги похарчих за боклук а си взех комплекта метчици и свредла които се представят добре...

Тия дали са добри? http://markita.net/svredlo-s-frezenk-f6-k-t.html
http://www.rif.bg/index.php?page=shop.p ... 1&Itemid=6
ralev - специалист
пишман_майстор написа:
Да си изкажа мнението си за онези свредла с фрезенк..излязоха пълен таш@к :evil: аз си го знаех де, след като отворих кутията , ма викам един тест поне....пък те посиняха на третата дупка :x Като ги видите пак на "прИмоция" не си ги купувайте :axe:
Те по принцип са за дърво, ти в метал ли ги ползва за да посинеят.
EDI - майстор
Е, то остава и в метал да ги е пробвал. :-D .пишман_майстор, я опитай да заточиш леко режещите ръбове на зенкера, да не би да нямат ъгъл и да трият, дали няма да стане.
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: