razli4en73 написа:Аз им звънях още същия ден по обяд. Някаква любезна дама ми обеща обаждане на другия ден да видели дали някъде има останали. И наистина ми се обадиха но с отговора че във всички магазини е изчерпан.lov написа:Нека колегата razli4en73 от Русе да провери че по лесно е да ми го докарат от там, а и той първи предложи помощ. Тая седмица ще идват едни познати и могат да ми го докарат.минах в два магазина и само в единия имаше една бройка.Кутията му беше отворена,но след като го поогледах,забелязах,че го няма предпазителя за очи.Питах една от служителките,а тя вдигна само рамене.В третия не съм ходил,но май и там няма,ще видя утре.Ти вземи утре им звънни на клиентския телефон и го поръчай и пиши кво е станало.Преди звънях за големия чук и ми го пратиха след няколко дена.
Явно телефона вече е само проформа за отбиване на номера. Така че не се надявайте вече да ви свършат работа.
Те не на празно тая верига я изгониха като мръсно коте от Швейцария. Там не можа да изкара година и им отнеха лиценза за не лоялна търговска дейност.
Утре ще ги сдавя за последно и майната му на шлайфчето. Все ще намеря да си купя друго.