• 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
lov - майстор
razli4en73 написа:
lov написа:
Нека колегата razli4en73 от Русе да провери че по лесно е да ми го докарат от там, а и той първи предложи помощ. Тая седмица ще идват едни познати и могат да ми го докарат.
минах в два магазина и само в единия имаше една бройка.Кутията му беше отворена,но след като го поогледах,забелязах,че го няма предпазителя за очи.Питах една от служителките,а тя вдигна само рамене.В третия не съм ходил,но май и там няма,ще видя утре.Ти вземи утре им звънни на клиентския телефон и го поръчай и пиши кво е станало.Преди звънях за големия чук и ми го пратиха след няколко дена.
Аз им звънях още същия ден по обяд. Някаква любезна дама ми обеща обаждане на другия ден да видели дали някъде има останали. И наистина ми се обадиха но с отговора че във всички магазини е изчерпан.
Явно телефона вече е само проформа за отбиване на номера. Така че не се надявайте вече да ви свършат работа.
Те не на празно тая верига я изгониха като мръсно коте от Швейцария. Там не можа да изкара година и им отнеха лиценза за не лоялна търговска дейност.

Утре ще ги сдавя за последно и майната му на шлайфчето. Все ще намеря да си купя друго.
mitko64 - майстор
В Швейцария конкуренцията от Алди се е наместила. На 15.11 там пускат интересен 16V верт.
vasko9999 - специалист
lov написа:
razli4en73 написа:
lov написа:
Нека колегата razli4en73 от Русе да провери че по лесно е да ми го докарат от там, а и той първи предложи помощ. Тая седмица ще идват едни познати и могат да ми го докарат.
минах в два магазина и само в единия имаше една бройка.Кутията му беше отворена,но след като го поогледах,забелязах,че го няма предпазителя за очи.Питах една от служителките,а тя вдигна само рамене.В третия не съм ходил,но май и там няма,ще видя утре.Ти вземи утре им звънни на клиентския телефон и го поръчай и пиши кво е станало.Преди звънях за големия чук и ми го пратиха след няколко дена.
Аз им звънях още същия ден по обяд. Някаква любезна дама ми обеща обаждане на другия ден да видели дали някъде има останали. И наистина ми се обадиха но с отговора че във всички магазини е изчерпан.
Явно телефона вече е само проформа за отбиване на номера. Така че не се надявайте вече да ви свършат работа.
Те не на празно тая верига я изгониха като мръсно коте от Швейцария. Там не можа да изкара година и им отнеха лиценза за не лоялна търговска дейност.
Утре ще ги сдавя за последно и майната му на шлайфчето. Все ще намеря да си купя друго.
"Те не на празно тая верига я изгониха като мръсно коте от Швейцария. Там не можа да изкара година и им отнеха лиценза за не лоялна търговска дейност."-колега не че им правя реклама но аз лично не знам ПО-ЛОЯЛНА търговска верига от тях в България(за съжаление).В кой друг магазин можеш да върнеш нещо без никакво обяснение и без проблеми, дори и след седмица ,само с касовата бележка-просто защото не ти харесва?Не ме разбирай погрешно не искам да се заяждам просто така стоят нещата.Иначе с този техен телефон си е празна работа,вече два пъти ги хващам да ме лъжат че бройките били изчерпани-първият път с големия ъглошлайф,после с компресора.И в двата случая ги имаше в въпросният магазин-вярно последни бройки но ги имаше.Та моя съвет е ВЪОБЩЕ НЕ ИМ ЗВЪНЕТЕ,просто разчитате на късмета си. Относно въпросния шмиргел аз също го взимах(то да беше само той -вече жена ми от вкъщи ще ме изгони с тези машинарий от лидл,не се минава седмица без нещо да се купи)както са писали по нагоре колегите е добър за парите си и НЕ съжалявам че го взех НО си има половин-един час(първоначални) настройки по самия шмиргел още повече по лентовия шлайф и лед това всичко е точно.Взех и зегето-мнението ми е както за шмиргела-добро за парите си-при него просто запилвате леко единия зъб на фиксатора за нулевия градус на петата(стой леко накриво) като я огледате добре ще видите точно кой и всичко се оправя.Ако лазера не ви сочи правилно се регулира(на ляво и на дясно) от два срещуположни по-малки винта(от едната страна е само един винт-по това ще го познаете),но настрийката е малко пипкава.Накрая искам да изкажа добро мнение за светодиодната лупа която направо доста ме учуди когато я сглобих-масивна и здрава изработка на елементите,а най-ми хареса когато светнах двата светодиода :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
mitko64 - майстор
Лупата и синът си я взе, барабар с поялника. Много и се кефи, а и на мен ми хареса. В четвъртък, като ходя за длетата, ако са останали от лупите, може да си взема.
kuger - майстор
За лупата сега съжалявам, беше в ръцете ми. Още повече, че чат-пат се занимавам с електроника и ми се налага да слагам два чифта очила :shock: Съжалявам и за комплекта инструмент за фина работа, ама пусто и мен вече ме гледат на криво в къщи.
Mega - специалист
Малко е Off, но да кажа за Lidl. Онзи ден купувам разни неща и съм на касата. Касиерката ми маркира три кофички кисело мляко. Аз взимам първата и я изпускам на земята. Съответно става мазало. Жената каза, искате ли да я сменим с друга или да я демаркирам. Ама казвам аз, как да я демаркирате, аз я изпуснах, не вие? Тя каза, че такава била политиката на Лидъл и не ми дадоха да си я платя? Стана ми много неудобно, защото аз си бях виновен.
mitko64 - майстор
ulieliadi написа:
stan73 написа:
88 лева беше на разпродажба. Защо изобщо посочваш разпродажбени цени за сравнение с нормални ?
Онзи преди разпродажбата е бил 150 лева, но пък беше и с патронник Рьом (вероятно най-добрите патронници).
Явно и ти си като жените пред витрината на мола. Това че пише че е намален от 12034лв на 88лв за мен значи че цената му е 88лв, а не 12034лв. Капиш?!?
Eто спорната брошура http://www.promooferti.com/%D0%BB%D0%B8 ... 0%BB-2013/
grizan1980 - специалист
В крайна сметка тоз верт, да го взема ли. Защото има едно промоционално спарки на горе долу същите пари. Е с две батерии но nimh.
Chefo77 - майстор
Няма как да сме категорични дали да го вземеш или не. Аз за себе си не бих го взел, защото начина, по който ще го ползвам АЗ, е в разрез с неговите дадености. Но това не го прави лош верт - за парите си е супер! Ако е за домашна употреба, вземай го и се обади в сервиза да се осведомиш за втора батерия. Ако решиш да го използваш по-интензивно - да имаш.
atanasov2004 - специалист
Привет :) Оня ден купих зегето, тука мнения че реже криво, дали съм се набутал :sad: и дайте още мнения- дали да го връщам :?
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: