mitko64 написа:Oх пак ли! Ще е от полза ако споделиш конкретни впечатления от някой лидълски продукт, а не да ме пращаш да пробивам бетон с БУР 150. На този влак съм се возил много отдавна. Дай някакъв аналог на перфоратор с 2Ah батерия за около 60 евро(това му е гига якото). Аз примерно на твоите ударни мога да препоръчам аналог от конкурентната бакалия Aldi за 150 euro https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba ... talnik-20/ .Понеже виждам че си упорит ще ти кажа нещо. Имам 6 жълти акумулаторни инструмента и 2 батерии 5ah. Идните години мога да си купувам евтино само тела от новите модели а с преходник мога да захраня всяка 18в машина на марката от последните 10 и повече години. До края на годината ще има 6 и 9Ah батерии съвместими с моите инструменти и зарядно. Сега си отговори защо верта от алди не е аналог и защо в крайна сметка не е изгодно да имаш машини които са от бакалията .
Иначе при все че мога да си позволя машини на всяка профи марка имам няколко неща на парксайд.
Последното нещо което си купих от там е мини циркуляра при все че имам ръчен 200мм и акумулаторен 165мм. Отрязах пробно няколко летви и потвърждавам че е много удобен за срезове с потапяне и рязане на тънки материали. Среза е чист а шума и талаша който отделя са в пъти по малко от тия при големия ръчен което не е без значение при работа в жилищни сгради.
Хубава вечер