Нека намерим най-тънките цени.
Bleu81 - напреднал
mitko64 написа:
Oх пак ли! Ще е от полза ако споделиш конкретни впечатления от някой лидълски продукт, а не да ме пращаш да пробивам бетон с БУР 150. На този влак съм се возил много отдавна. Дай някакъв аналог на перфоратор с 2Ah батерия за около 60 евро(това му е гига якото). Аз примерно на твоите ударни мога да препоръчам аналог от конкурентната бакалия Aldi за 150 euro https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba ... talnik-20/ .
Понеже виждам че си упорит ще ти кажа нещо. Имам 6 жълти акумулаторни инструмента и 2 батерии 5ah. Идните години мога да си купувам евтино само тела от новите модели а с преходник мога да захраня всяка 18в машина на марката от последните 10 и повече години. До края на годината ще има 6 и 9Ah батерии съвместими с моите инструменти и зарядно. Сега си отговори защо верта от алди не е аналог и защо в крайна сметка не е изгодно да имаш машини които са от бакалията .

Иначе при все че мога да си позволя машини на всяка профи марка имам няколко неща на парксайд.

Последното нещо което си купих от там е мини циркуляра при все че имам ръчен 200мм и акумулаторен 165мм. Отрязах пробно няколко летви и потвърждавам че е много удобен за срезове с потапяне и рязане на тънки материали. Среза е чист а шума и талаша който отделя са в пъти по малко от тия при големия ръчен което не е без значение при работа в жилищни сгради.

Хубава вечер
mitko64 - майстор
Иначе и аз го имам(190мм) с константна електроника за 88лв. Какво друго да кажа. По слаб е обаче от Спарки ТК70, няма и разцепващ клин, последният модел. Малко трака редуктотът, но реже добре. Учудвам се от упоритите ти препоръки за ударните бормашини. Очевидно е че бетон с тях вече пробиват само мазохисти.
Avas_co - майстор
Bleu81 написа:
mitko64 написа:
Oх пак ли! Ще е от полза ако споделиш конкретни впечатления от някой лидълски продукт, а не да ме пращаш да пробивам бетон с БУР 150. На този влак съм се возил много отдавна. Дай някакъв аналог на перфоратор с 2Ah батерия за около 60 евро(това му е гига якото). Аз примерно на твоите ударни мога да препоръчам аналог от конкурентната бакалия Aldi за 150 euro https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba ... talnik-20/ .
Понеже виждам че си упорит ще ти кажа нещо. Имам 6 жълти акумулаторни инструмента и 2 батерии 5ah. Идните години мога да си купувам евтино само тела от новите модели а с преходник мога да захраня всяка 18в машина на марката от последните 10 и повече години. До края на годината ще има 6 и 9Ah батерии съвместими с моите инструменти и зарядно. Сега си отговори защо верта от алди не е аналог и защо в крайна сметка не е изгодно да имаш машини които са от бакалията .

Иначе при все че мога да си позволя машини на всяка профи марка имам няколко неща на парксайд.

Последното нещо което си купих от там е мини циркуляра при все че имам ръчен 200мм и акумулаторен 165мм. Отрязах пробно няколко летви и потвърждавам че е много удобен за срезове с потапяне и рязане на тънки материали. Среза е чист а шума и талаша който отделя са в пъти по малко от тия при големия ръчен което не е без значение при работа в жилищни сгради.

Хубава вечер
То и ти си доста упорит.
Какво се опитваш да докажеш, че не става ясно.
Че имаш мега гига яки профи жълти инструменти ли , ми то тук бая хора имат такива, сигурен съм, че едва ли имаш толкова профи инструменти, колкото имат не малко членове на форума, в това число съм и аз, е не съм ги взел за в къщи де.
Сега и аз имам една прахосмукачка на Парксайд, плюс някакви битове, на които се кефя, е май си ползвам основно битовете на Вера, ама ...
В тая тема хората си обсъждат бюджетни инструменти, с май не лошо качество, като за в къщи.
Ти какво точно се опитваш да кажеш ?
Пък твърдението ти, че ще дупчиш 8-10 мм в бетон, с винтоверт за 15 секунди, не зная дали въобще да го коментирам.
И на теб лека вечер.
mitko64 - майстор
Един съвет за праосмукачката. Уплътнението между казана и мотора е много кофти. Смених го с уплутнение за врата, от тези лепящите. Сега смуче като ламя.
jekasus - майстор
mitko64 написа:
Един съвет за праосмукачката. Уплътнението между казана и мотора е много кофти. Смених го с уплутнение за врата, от тези лепящите. Сега смуче като ламя.
Все се каня да го сменя :-D
Avas_co - майстор
mitko64 написа:
Мерси.
Аз толкова и я ползвам, там с нея основно се смучат някакви домашни прахоляци, даже не помня кога съм сменял торбичката последно.
Нещо последно основно го играя сервиз и си бъзикам разни жички или го играя консултант ( ходя да давам акъли как да се свърши някоя хамалщина най-безболезнено, или да наглася някой контролер или честотен регулатор).
Лошото е, че както съм се залежал и поех за лятото сумати работа,та пак ще вършим чудеса от храброст.
Николай Николов - специалист
Айде на циркулярите с линеал. Като за 200 лева, дано да са ги направили читави.
Много прилича на бошовския ми. Дано да се продават релси допълнително , ако са съвместими:-D :-D
Пише, че идва с диск 24 зъба, който е крайно неподходящ за ламинати и плочи

Задължително отнасям http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... %2018%20A1
gogosto - специалист
Момчета, аз имам приятел професионален строител, който има бригада за ремонти и строителство. Неговите инструменти са на райдер спарки и ейнхел. Сега го запалих за парксайд и на една промомоция се върна от лидъл с една кола инструменти- бъркалка, перфоратор, бургии по метър беше умрел от кеф. Всяка седмица има инструмент за ремонт, като тазва че няма значение колко е марков шлайфера или къртача да речем. Когато го пипнат хамалетата които му работят и хилти да е има същия живот като райдера. За това ми се струва, че вие по скоро си ги "мерите" или си чешете пръстите с коментарите за кой по-по най. Мисля, ча ако си практик марката няма да те интересува, а само цената и гаранцията и съпътстващо добро качество. Сигурен съм, че малко хора са видяли толкова шлайфери счупени колкото съм видял при него, колкото и да си тъп няма да повтаряш една и съща грешка да си купуваш всеки месец нов "боклук" , а да водиш строителна бригада 30 години все пак си се научил на занаят нали. Той е скаран с техниката, но когато става дума за ремонт или строеж аз винаги се уповавам на мнението му.
Идеята ми беше да ви дам пример, че и професионалистите ползват парксайд, райдер, ейнхел когато не робуват на името на марката, а са по скоро практици, не в областта на техниката, а в строителството.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
gogosto написа:
.... Когато го пипнат хамалетата които му работят и хилти да е има същия живот като райдера......
Именно
ESPACE - майстор
n_a написа:
gogosto написа:
.... Когато го пипнат хамалетата които му работят и хилти да е има същия живот като райдера......
Именно
Пълни глупости. В този филм съм играл ролята на будалаеца дето си губи времето да разнася измислени марки машини в гаранция по сервизите и да ги чака по месец да ги оправят или сменят. Накрая се отървах от всичко, което няма заглавие и рахатясах. Е, мерси!

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: