Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
Не е видял. Има пирони и скоби по 4.99лв комплект.
Пироните би трябвало да са съвместими и от Райдер. Поне на пневматините е така.
mitko64 - майстор
Благодаря! Утре сутринта, рано, рано палим моторетката, дано са останали. Какво включва комплекта, горе-долу като бройки и разновидности? Райдер май нямат 32мм., не знам и тип 47 имат ли. Малка корекция за коване в дъб. Директно, без перваз, заби пирона(32мм.), към 28мм. Звукът при забиването е много глух, никакъв откат.
agj - майстор
Днес в Лидл се загледах по тоя циркулярен трион: Изображение
Изображение
не знам от коя промоция е, но на скорошни каталози не съм го виждал.Изглежда удобен за работа, понеже е като средно голям ъглошлайф но размера на диска ми се вижда малък и като че ли доста ще ограничаващ работата с различни дебелини .
Вашите мнения и впечатления, ако някой е ползвал това чудо ?
cholev - майстор
Някои си го купихме и сме доволни, други твърдят, че не е полезен. Прочети последните 3 страници и ще намериш по темата
cholev - майстор
mitko64 написа:
Благодаря! Утре сутринта, рано, рано палим моторетката, дано са останали. Какво включва комплекта, горе-долу като бройки и разновидности? Райдер май нямат 32мм., не знам и тип 47 имат ли. Малка корекция за коване в дъб. Директно, без перваз, заби пирона(32мм.), към 28мм. Звукът при забиването е много глух, никакъв откат.
3000броя общо от всички видове по равно (май). Не е написно на кутията
прозрачна кутия около 15см х 8см. Две кутии днес бяха разкъсани. Най вероятно някой е броил действително ли вътре има 3000 пирона и скоби :-D
Chefo77 - майстор
Пироните на Райдър и на ДеВалт стават за такера.
ttt - специалист
mitko64 написа:
Благодаря! Утре сутринта, рано, рано палим моторетката, дано са останали. ...
Може наистина да е нямало. Не във всички магазини се доставя това, което е писано в промоционалната брошура. Това ми го потвърди миналата година и служител, че в малките магазини често се пропускат зарежданията особено за по едри артикули.
Последно купувах греди за колата и сутринта в 7.30 в единия магазин нямаше и помен от тях, докато в другия 2 дена след пускането им (по големия) имаше поне 10 бройки.
mitko64 - майстор
Качиха тази сутрин бъдещите търговски попълнения в lidl.servise. Гига якият :-D аку. перфоратор ще го пускат и насам, както и добрата стара 30 литрова прахосмучка. За настолния циркуляр(мен той ме интересува) още се мотаят, както миналият път с драйвъра. Днес след обед или утре ще се разбере.
israeli - специалист
Колеги, кой е най лесния и бърз начин за рязане на UD и CD профили, че ми се налага да изградя една конструкция на таванско помещение? Пробвах с мултикътър, ама си е зор.
sstefanov - майстор
Ножица за ламарина.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: