• 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 126
Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
Мисля си и друго. Цена 8 лева за метчик 1/2, №1 и №2 не е лоша, ако е качествен.
алцек написа:
Кой търсеше ел.ренде ?
http://olx.bg/ad/prodavam-elektrichesko ... 7d8d58c805
Недей, че пак ще си купи някой циркуляр. :-D
Фитилчо - майстор
:-D

Не ми харесва цената, за тази цена има чосто ново, с 5(пет) години гаранция.
lov - майстор
jekasus написа:
:?
http://olx.bg/ad/butilka-koka-kola-ot-s ... b;promoted
Джеки не се стряскай има колекционери на темата че даже и ние си имаме принос към редките екземпляри. Фирмата Кока кола на времето в соца единствено е дала разрешение на България и са правени бутилки с надпис кока-кола както на латиница така и на български. Смятат ги за колекционерска рядкост и дават луди пари за тях.
hidrazin - майстор
Тази година пак пуснаха лимитирана серия с надпис на български. Нали имат 50-годишнина за България?
:partyman:
MrMurdjo - майстор
Само дето сегашното питие няма нищо общо с онова, което пиехме от тези стъклени бутилки, като ученици в Русе през седемдесетте. Там беше едно от местата, където се продаваше Кока Кола. Мисля, че беше заради базата на "Тексим" в Русе.
lov - майстор
Аз ти говоря за време оно от соца, дето си трябваха връзки да се уредиш за някоя каса. Първи от соц лагера почваме да бутилираме.

Прикачен файл

420px-Cocacola_cyrilic.JPG
420px-Cocacola_cyrilic.JPG (54.62 KиБ) Видяна 1906 пъти
MrMurdjo - майстор
Че аз да не би да говоря за нещо друго? Просто в Русе можеше да се купи на много места, включително и в Халите. Без връзки.
nikolson - майстор
През соца Кока кола се бутилираше в шест предприятия. Две в София, плюс Пловдив, Бургас, Търговище и Плевен. Лицензът беше даден на ЦКС, повечето лимонадени фабрики, ако не и всички бяха кооперации. Концентратът идваше от Италия. Днес лицензът се държи от Хеленик Ботълинг къмпани, смесено дружество на Кока кола и гърци.
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 126

Тема "Добри попадения в OLX - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: