• 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
agj написа:
... :Заварянето с тръбнофлюсов тел образува много повече пръски от който и да е друг метод ,Дори и да успееш да си настроиш машината в режим ,пръски пак ще има.
Нищо против нямам заваряването без накрайник ,(който се нарича газова дюза) НО много трябва да внимаваш да не докоснеш тоководещата дюза до детайла който заваряваш !Дава на късо..
Мерси човече. Информацията ти беше наистина полезна. Адмирации за което.
На първо време връщам газовата дюза пък с времето ще видим
dido1975 - специалист
Кауфландският куфар, който беше на - 50% намален миналата седмица, беше 8 лв. (по спомен) и е по-малко от 40см - 16", а този в лидл е поне 22" или 24"
jekasus - майстор
И сега какво стана? Куфара е по-малък и не струва 6лв, а 8лв.
:-D
"Кит"?
agj - майстор
Куфари колкото щеш ...ей тук: https://www.bagira.bg/търсене/куфар например ,подбен на лидълския е с 10лв.надолу.Пък и всякави други има ,квото ти душа сака :-D
jekasus - майстор
Същи буклуци :-D
cholev - майстор
Virtex написа:
Не е редно да се базикате с cholev, че харесва дадена марка.
От както видях в една тема, че фесто продава стеги по 70лири (не ме интересуват лирите, но по спомен около 200лв), демек нещо което струва 2лири да му искаш 70 още повече захаресвах Марката :-D . Номер 1 е. :razz:
Virtex написа:
Иначе cholev за въпросите със заваряването вероятно из другите теми ще има по-адекватни отговори, тук надали някои ще отговори сериозно.
Доколкото разбрах, заваряването с тръбнофлюсова тел е терра ингогнита, но adj отговори съвсем (изненадващо) адекватно
Фитилчо - майстор
Няма нормален човек, да заварява с тая глупост. Вече има нормални терлоподаващи по 500 лева(китайци) да бяха пуснали такива, дейва и келешите Колко пари беше тоя боклик? 200 пари ли?
Хубавата тел е 22 лева за малката ролка, газта е стотинки.
Фитилчо - майстор
dido1975 написа:
Кауфландският куфар, който беше на - 50% намален миналата седмица, беше 8 лв. (по спомен) и е по-малко от 40см - 16", а този в лидл е поне 22" или 24"
Помня че беше малко над 5 лева и веднага налазих 2. В единия ми влизат точно електриджийските неща :cool: пък не знам колко см е. При всички положения, за парите на лидълския ше земеш 4, колкото и да са малки, литрите си ги сметни ти.
Да не говорим, че за тея пари има Tayig
Chefo77 - майстор
Сериозно - трябва да си мегадебил, за да дадеш толкова пари за този куфар от линка, при наличието на Tayg и сие за една идея повече. Искрено се надявам, че няма нужда да обяснявам защо испанските куфари са по-добри от този от снимката, че жалко за питащия.
Чолев, е наистина и аз не мога да вдяна защо стяга на Фесто струва 70 лири ... нито който и да е от другите им ръчни инструменти или аксесоари към машините. Но е факт, че хората продават. Е, не в бакалията, или другите хипермаркети, но продават. Преходник за прахосмукачка ... 50 лева. НЕНОРМАЛНИ!
agj - майстор
cholev написа:
Virtex написа:
Virtex написа:
Иначе cholev за въпросите със заваряването вероятно из другите теми ще има по-адекватни отговори, тук надали някои ще отговори сериозно.
Доколкото разбрах, заваряването с тръбнофлюсова тел е терра ингогнита, но adj отговори съвсем (изненадващо) адекватно
agj а не -adj !Винаги съм отговарял адекватно на теми в заваряването!!!Съвсем друг е въпроса колко адекватно ще ги възприемеш ти , и какво точно искаш да възприемеш!!
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: