Нека намерим най-тънките цени.
daniel.zhelyazkov - напреднал
Здравейте,

Малко извън темата за инструментите... Някой виждал ли е във Варна останали обувки за плаж? Бяха в брошурата от началото на юни.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
daniel.zhelyazkov написа:
Здравейте,

Малко извън темата за инструментите... Някой виждал ли е във Варна останали обувки за плаж? Бяха в брошурата от началото на юни.
Тази седмица са в Kaufland
Virtex - майстор
Такера за да "задейства" трябва да се натисне до повърхността достатъчно, за да "потъне" пластината, която е най-отпред, нали ?

Т.е. има ли защитен механизъм за задействане само при работна повърхност или става със спусъка само ?
mitko64 - майстор
За да се осъществи изстрел на скоба, трябва да е комбинация на двете да са натиснати. Голяма греда изтеглих с тези допълнителни пирони и скоби. В двата пернишки лидъла не са и чували да се предлагат отделно като консуматив. Явно до Ташев - Галвинг трябва да се ходи.
Virtex - майстор
Ясно.

Изглежда малко твърда тази пластина за натискане. Поне от страна на любител, който за първи път хваща такер.

Иначе из Пловдив има доста скоби, ако няма другаде може да се измисли нещо ако ти трябват.
mitko64 - майстор
В момента боря една планина от дърва(30 кубика) в провинцията, но дадох поръчение на сина да провери в софийските лидъли. Благодаря все пак за отзивчивостта!
cholev - майстор
mitko64 написа:
За да се осъществи изстрел на скоба, трябва да е комбинация на двете да са натиснати. Голяма греда изтеглих с тези допълнителни пирони и скоби. В двата пернишки лидъла не са и чували да се предлагат отделно като консуматив. Явно до Ташев - Галвинг трябва да се ходи.
Не думай. В Мошино нямаше, но в центъра имаше няколко бройки поне в неделя. Утре ще проверя специално
mitko64 - майстор
Toчно в Мошино(кв. Изток) проверих. Даже виках управителя. Обажда са и в другия Лидъл. Няма, добре, няма, но защо ме гъбарка че такъв артикул не е имало! :?
След обаждане на клиентския номер, жената е открила в лидъла на Раковска и ми е взела 4 комплекта. А тези в Мошино лъжат като разпрани. След проверка от централата се оказва че им се водят 20 броя. Позната родна картинка- запази ми, после ще ги платя, а в наличностите си стоят.
cholev - майстор
mitko64 написа:
Toчно в Мошино(кв. Изток) проверих. Даже виках управителя. Обажда са и в другия Лидъл. Няма, добре, няма, но защо ме гъбарка че такъв артикул не е имало! :?
След обаждане на клиентския номер, жената е открила в лидъла на Раковска и ми е взела 4 комплекта. А тези в Мошино лъжат като разпрани. След проверка от централата се оказва че им се водят 20 броя. Позната родна картинка- запази ми, после ще ги платя, а в наличностите си стоят.
Непрофесиализъм на служителите и непукизъм. Ако чете някой от централата на лидъл бих предложил да ме направят генерален директор лидъл България. За 3 месеца гарантирам оправяне на бардака и 10% увеличение на печалбата.
Проверих в лидъл център- разбира се че имаше още 6 броя 'принадлежности за ел.такер'
mitko64 - майстор
След два месеца чакане, най-после пускат дремела другия четвъртък. А в събота инверторното електроженче и маската. Мене най ми лови окото големият куфар http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=43163 , но е 60лв. На какви цени са аналозите, заслужава ли си?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: