Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
fore написа:
Ножчета за екзотиката си пилиш от такива за зегер. Мисля че ще станат. Явно е за екзотична употреба.

Къде е тая гума в тоя шлайф ?

Това ако правилно те разбирам е предпазител за прах на изпускателният отвор. едва ли той има ограничителна функция.

Регулатора има такава функция.
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20150%20B2

Над диска за шлайфане черната гума. Защитен маншет. Горната част върху отворите за въздуха- като клапан. Но си прав, че не може да е причина за голям разход на въздух
fore - майстор
И при мене е хлабава и пада. Това си е прахозащитен маншет. Незнам как той ще регулира въздуха. Но щом казваш..........знам ли. :shock: :?

Залепи го с лепило/силикон и кажи дали разхода пада. Друго не се сещам.
cholev - майстор
fore написа:
И при мене е хлабава и пада. Това си е прахозащитен маншет. Незнам как той ще регулира въздуха. Но щом казваш..........знам ли. :shock: :?

Залепи го с лепило/силикон и кажи дали разхода пада. Друго не се сещам.
:-D :-D . Залепи го ти и кажи :)
Абе трябва по як комресор явно. Моя е куче марка, на цената на парксайдския, но с по малка производителност макар и с резервоар 24л
fore - майстор
Нали :!: - иска 100 литра както при гайковерта майче + 10 атм. налягане. Да видиш тогава как ще пили и гайковерта ще отвива всичко :lol:

Той моят гумаджия ми каза- ползвай си 25 литровият, че за да постигнеш тая сила накрая трябва да купиш като моят- 150 литров. :mrgreen:
Bleu81 - напреднал
Относно малкия циркуляр 85мм който като гледам недолюбвате.

Незнам какво сте очаквали, но тая машина си има специфично приложение за което е много удобна. Аз лично не съжалявам ни най малко че си я купих.
Използвах вече няколко пъти за разкрояване на малки парчета фазер и тънък трислоен шперплат и съм повече от доволен. Шума и талаша които прави са в пъти по малко отколкото с големия, среза е чудесен с HM диска.
Ромба наистина не става за водене , но в двата на края плота има белези и воденето може да става по предния. Аз лично го водя по права дъска хваната в двата края на листа който режа и става перфектно. Прахосъбирането не е перфектно заради малкия диаметър на шлауха, но пък заради сравнително закрития диск прах се изхвърля само в непосредствена близост и после лесно може да се почисти.

При първа възможност ще му направя приспособление за водене каквото използвам за големия. Замества успешно алуминиева водеща шина и струва една дъска ламинат. Правя го така: Взимам 6мм дъска ламинат и в левия край закрепвам с винтове калибрирана дъска - в моя случай 60х20мм. После с водене плътно по дъската изрязвам излишния ламинат и така ръба на ламината става точно линията на среза. Тъй като лицето на ламината е гладко циркуляра се плъзга по него с лекота. После само налагате, фиксирате и режете. Върши същата работа като всяка скъпа алуминиева лента и ви "взима" само 6мм от дълбочината на среза.
Основните предимства пред водене по мастар/дъска са две:
-няма нужда да мерите с ролетка а директно подравнявате ръба на ламината по линията на среза.
-ламината е гладък и циркуляра се плъзга много лесно по него.

Дискове се подават и знам за поне 4 варианта:
В бушона има комплект от трите диска на цена около 35 лева по спомен. Не ги продават по отделно а само трите заедно.
Райдър имат тоя размер ХМ диск и струва 4-5 лева.
Проксън ако не се лъжа също го предлагат но на цена около 35 лева броя.
Заточване

Диска на макита не става понеже е с централен отвор 20мм.
cholev - майстор
Хитро. Ще се възползвам от идеята. Даже знам как ще срежа калибрираната дъска. С новия ми циркуляр PTSS 1200 A1, който вчера си купих. Тъкмо ще го пробвам реже ли точно с водещата дъска. :rock:
mitko64 - майстор
Прочети
fore написа:
Митко нали ти казах че пробвах да зареждам с двата вида зарядни двата вида батерии на 18 В. Ефекта беше прегряване или на зарядното или на батерията. Бързият заряд на батерията води до лошо зареждане и прегряването и.

-----------------

Естествено че няма да внесат тия Бушонираните и Гризли батерията на 2,5 ампера- първо е предназначена за Флекса и второ цената и ще е 80 лева мин. Кой ще си я купи ? :?
Флекса и Прободният трион от великата Тройка няма да ги внесат според мене поради споменатите по преди причини.
Kакви 80 лв. ? Мисля ти качвах линк - 26 евро струва.За зарядното очаквах някой който ги разбира тезин работи да се изкаже. Това че не се препоръчва, не значи че не става. Прочети упътването на impact driver- а, към резервни част има 2,6 Ah батерия и зарядно за нея. Длъжни са да ги внесат, но по- лесно им е да те пращат в Румъния. Те резервни дискове за шмиргела нямат, не знаели че са консуматив.
Последна промяна от mitko64 на пет юли 08, 2016 1:39 pm, променено общо 1 път.
fore - майстор
Митко, Митко.........Той и Стан няколко поста назад е написал че не се препоръчват бързи заряди, щом аз не съм специалист.
Аз съм любител с доста измервателни прибори и познания. Направих опита точно по твоят въпрос и ти казах резултата. Щом за тебе опита не струва нищо- ОК. Търси си Специалист да ти каже как става номера.

---------

26 евра е добра цена за тия батерии, ама ще те помоля ти да ми я купиш :wink: и да ми я дадеш на тези пари, ако ме разбираш какво искам да ти кажа. Аз ще ти дам 26 евро точно.

Транспорт, оскъпяване при идване в магазина тук ??? :? Тия разходи къде отиват. Със сигурност в наш магазин/сервиз под 60 лева няма да е. то 1,5 амперовата е на 40 лева.
От този сайт пише уж че е включен транспорта, но трябва да се регистрирам за да видя дали той е до България първо и второ дали изобщо има доставка до тук. Отделно работят ли с моите карти и тнт. Защото всичко това оскъпява нещата както сам видях с флекса- от 140 лева на 170 почти го отнесох.
mitko64 - майстор
Аз казвам само че ecotechproduct не надуват цените. Няма как да стане 80лв. това си е някакво твое предположение. По твоята логика 12 волтовата трябваше да е 70лв., ама е само 40.
fore - майстор
Mitko, ти ще ми я купиш явно ако реша за 26 е ! :wink:

Защо ли- историята се повтаря - при опит за регистрация нещата са като от Лидл Де- онлайна. Само за Немско. Та повече няма смисъл да коментирам мисля.

Няма измислици, а пак опит само.
Може и да съм преувеличил, но ако я поръчам пак с асистирана поръчка сигурно един 70 ще дам. А ако някой я внесе ще е поне 60 лева. Както е и със стоките в Лидл.

Не знам какво казваш, но знам какво става с цената от Немско докато дойде до мене стоката- отива нагоре. :!:

--------------

Тази 12 волтова на какви ампери е и с каква 12 волтова я сравняваш ? Не е коректно да я сравняваш с 18 волтовата.

Няма как 18 волта на 1,5 ампера да струва като 18 волта на 2,5 ампера с повече клетки в нея.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: