Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Няма голяма логика с цените . Това https://grizzly-shop.de/Akku-12V-15-Ah в момента са го внесли сервиза в България и го предлагат за 40 лв. Кое не разбираш, къде са му пътните и прочие? За твоята 18 волта машина разликата в цените за батериите 2,6 и 1,5 Ah e само 6 евро. Върни се 2 страници назад и прочети коментарите.
fore - майстор
Ти ми показваш 1,5 амперовата която е внесена, но цената и каква е ? Това е Немският сайт и там е на 20 е.

В нашият магазин каква е цената - питал ли си ? :wink:

А това не дава отговор по никакъв начин на въпроса кака би била цената на 2,5 амперовата батерия ако се внесе и тя.

И понеже няма да се внесе изобщо за сега- цената е нагоре от Немският сайт със сигурност за нас като факт !
mitko64 - майстор
Ти не виждаш ли, написал съм я 40 ЛВ(ЗА 12 ВОЛТА).Там е 23 евро. А 2,6Ah казаха че не са поръчали, поръчали са само 1,5Ah 18V, но цена за момента не могат да кажат. Ето им телефона 02-4627035, питай лично ако нещо те интересува,.
EDI - майстор
За 2,6 амперови пакети дори и да струват 80 лева, не са много според мен.
fore - майстор
Виждам 12 волта-1,5 ампера 22,99 евро ! Снимка няма

Отдолу има 18 волта на 1,5 ампера на 20 евро със снимката. Аз мислех че за нея говориш !!!

Пак да те питам- защо сравняваш 12 волтова с 18 волтовата батерия ???

В левове не виждам цени никъде и сайта е Немският на Гризли. :prayer: :prayer:

Аз ли съм ............ или какво ???

--------------

Нищо няма да питам, щото не ме интересува- има и двете батерии на 18 волта.

Ти спориш- ти питай и кажи каква е цената на 18 ката в български лева и каква би била на 2,6 амперовата пак в лева.
Последна промяна от fore на пет юли 08, 2016 2:21 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
Цените в сервизите на лидъл не подлежат на някаква логика. Тази батерия примерно https://www.kompernass.com/index.php?ro ... y&path=782 , я купих от бушона за 28лв. А с Fore се заричам вече да не влизам в диалог.
fore - майстор
Баце, незнам как ги правите тези работи , но аз като пазарувам си плащам винаги реалните стойности разбираш ли !

Купих от Бушона за моят ударен Верт 18 ка батерия -за втора с индикация - 40 лева кеш.

Като пазарувам от Немският магазин пак цената ми идва като за мене- с всичките му тъкъми и оскъпяване.

Ти как правиш магията незнам. Аз не съм Динамо и не става. :)

Казах ти- да ти дам да ми купиш ти на твоите цени дето ти ги дават.

Ако искаш спори с мене- :wink: аз така или иначе виждам колко ми струват нещата реално. И не стават по евтини след като ти ме убеждаваш че са.

-------------

Той и колегата дето ходи до Румънско щеше да купи машини за който искал, пък после се оказа че никой не искал. А аз го питах също, но усетих че не му се занимава изобщо.
gnt69 - майстор
Моля моля купих 3 верта и три флекса. Който искаше за него купих. :partyman:
Гост - специалист
Като в приказката за панаира и "чичо, купи ми свирка"
fore - майстор
gnt69 написа:
Моля моля купих 3 верта и три флекса. Който искаше за него купих. :partyman:

Е купил си за себеси , за приятеля с тебе и за още един приятел който искал. Но от Форума никой не искал - така ми каза ти.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: