Chefo77 написа:Преходник за прахосмукачка ... 50 лева. НЕНОРМАЛНИ!Някой да е давал повече от десет лева за ъглов кран?

http://bg-maistor.com/bania/sifoni-za-m ... 150-detail
Chefo77 написа:Преходник за прахосмукачка ... 50 лева. НЕНОРМАЛНИ!Някой да е давал повече от десет лева за ъглов кран?
Фитилчо написа:Няма нормален човек, да заварява с тая глупост. Вече има нормални терлоподаващи по 500 лева(китайци) да бяха пуснали такива, дейва и келешите Колко пари беше тоя боклик? 200 пари ли?200 пари е!Като пари не е много, но по важно е какво получаваш за тия пари!
Хубавата тел е 22 лева за малката ролка, газта е стотинки.
Фитилчо написа:Ъгломера не ми трябва, имам го в сета в който поръчах Капекса - заедно с една стяга и лампата. Оня не е толкова простChefo77 написа: Преходник за прахосмукачка ... 50 лева. НЕНОРМАЛНИ!Ходи виж колко струва ъгломера на Капекс-а![]()
Тепърва почваш, стегички, преходници...
Иди на стругар да ти го направи от техническа пластма преходника ;)
jekasus написа:Аз като си забърша лицето и тутакси така си сгъвам хавлийката.Chefo77 написа:Преходник за прахосмукачка ... 50 лева. НЕНОРМАЛНИ!Някой да е давал повече от десет лева за ъглов кран?![]()
http://bg-maistor.com/bania/sifoni-za-m ... 150-detail
Chefo77 написа:Сериозно - трябва да си мегадебил, за да дадеш толкова пари за този куфар от линка, при наличието на Tayg и сие за една идея повече. Искрено се надявам, че няма нужда да обяснявам защо испанските куфари са по-добри от този от снимката, че жалко за питащия.Ако аз съм питащия, спокойно - питал съм точно каквото ме интересува и нищо повече.
agj написа:Някой ползвал ли е такъв ключ:Купих си го миналата година. Смених го, че първия му се разминаваха челюстите и неудобен за по-малките гайки. Тествах го тогава и имаше луфт. От тогава не ми е притрябвал.Нещо подобно на раздвижен но с тресчотка.Обикновения раздвижен е универсален, но не бих казал че удобен.
jekasus написа:Имам и такъв и този го ползвах само веднъж щото ми беше подръка, когато се беше задръстил клапана на пистолета за пяна, да го отвия и раздвижа.agj написа: Някой ползвал ли е такъв ключ:Имам съмнения, че ще изобщо трябва...
Купих си преди време такива универсални на POWERFIX, и май само тежат в куфара...
Chefo77 написа:На фирмения един колега реши проблема със срязана бутилка от безалкохолно ако не те притеснява външния вид си върши чудесно работата на преходник.Фитилчо написа:Ъгломера не ми трябва, имам го в сета в който поръчах Капекса - заедно с една стяга и лампата. Оня не е толкова простChefo77 написа: Преходник за прахосмукачка ... 50 лева. НЕНОРМАЛНИ!Ходи виж колко струва ъгломера на Капекс-а![]()
Тепърва почваш, стегички, преходници...
Иди на стругар да ти го направи от техническа пластма преходника ;)![]()
![]()
Преходника няма да дойде от стругар, а от фирма, занимаваща се с аксесоари за прахосмукачки. Ако двукомпонентния гумен от Метабото не стане ... не мога да събера циркуляра и прахосмукачката на едно място още![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: