• 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
Chefo77 написа:
Преходник за прахосмукачка ... 50 лева. НЕНОРМАЛНИ!
Някой да е давал повече от десет лева за ъглов кран? :-D
http://bg-maistor.com/bania/sifoni-za-m ... 150-detail
agj - майстор
Фитилчо написа:
Няма нормален човек, да заварява с тая глупост. Вече има нормални терлоподаващи по 500 лева(китайци) да бяха пуснали такива, дейва и келешите Колко пари беше тоя боклик? 200 пари ли?
Хубавата тел е 22 лева за малката ролка, газта е стотинки.
200 пари е!Като пари не е много, но по важно е какво получаваш за тия пари!
Ще го обясни по следния начин за да ме разберат тия дето нямат хабер от заваряване !!!Ако си купиш тая телчарка е все едно че си си купил евтина малолитражна кола , която не стига че не няма мощност, ами и харчи много гориво,че и сервиз адекватен няма...!
Фитилчо - майстор
Chefo77 написа:
Ходи виж колко струва ъгломера на Капекс-а :lol:
Тепърва почваш, стегички, преходници...
Иди на стругар да ти го направи от техническа пластма преходника ;)
agj - майстор
Някой ползвал ли е такъв ключ:ИзображениеНещо подобно на раздвижен но с тресчотка.Обикновения раздвижен е универсален, но не бих казал че удобен.
jekasus - майстор
agj написа:
Някой ползвал ли е такъв ключ:
Имам съмнения, че ще изобщо трябва...
Купих си преди време такива универсални на POWERFIX, и май само тежат в куфара...
Изображение
Chefo77 - майстор
Фитилчо написа:
Chefo77 написа:
Ъгломера не ми трябва, имам го в сета в който поръчах Капекса - заедно с една стяга и лампата. Оня не е толкова прост :lol: :lol:
Преходника няма да дойде от стругар, а от фирма, занимаваща се с аксесоари за прахосмукачки. Ако двукомпонентния гумен от Метабото не стане ... не мога да събера циркуляра и прахосмукачката на едно място още :lol: :lol:
zz_stefanov - майстор
jekasus написа:
Chefo77 написа:
Някой да е давал повече от десет лева за ъглов кран? :-D
http://bg-maistor.com/bania/sifoni-za-m ... 150-detail
Аз като си забърша лицето и тутакси така си сгъвам хавлийката.
Ми крановете са много арт, за това са скъпи.
Gadnyara - специалист
Chefo77 написа:
Сериозно - трябва да си мегадебил, за да дадеш толкова пари за този куфар от линка, при наличието на Tayg и сие за една идея повече. Искрено се надявам, че няма нужда да обяснявам защо испанските куфари са по-добри от този от снимката, че жалко за питащия.
Ако аз съм питащия, спокойно - питал съм точно каквото ме интересува и нищо повече.
Пасва ми точно този размер куфари. Допадна ми и цената от 6лв.
Оказа се ...Кит. :wink:
tntcom - специалист
agj написа:
Някой ползвал ли е такъв ключ:ИзображениеНещо подобно на раздвижен но с тресчотка.Обикновения раздвижен е универсален, но не бих казал че удобен.
Купих си го миналата година. Смених го, че първия му се разминаваха челюстите и неудобен за по-малките гайки. Тествах го тогава и имаше луфт. От тогава не ми е притрябвал.
jekasus написа:
agj написа:
Някой ползвал ли е такъв ключ:
Имам съмнения, че ще изобщо трябва...
Купих си преди време такива универсални на POWERFIX, и май само тежат в куфара...
Изображение
Имам и такъв и този го ползвах само веднъж щото ми беше подръка, когато се беше задръстил клапана на пистолета за пяна, да го отвия и раздвижа.
joroantonov - специалист
Chefo77 написа:
Фитилчо написа:
Chefo77 написа:
Ъгломера не ми трябва, имам го в сета в който поръчах Капекса - заедно с една стяга и лампата. Оня не е толкова прост :lol: :lol:
Преходника няма да дойде от стругар, а от фирма, занимаваща се с аксесоари за прахосмукачки. Ако двукомпонентния гумен от Метабото не стане ... не мога да събера циркуляра и прахосмукачката на едно място още :lol: :lol:
На фирмения един колега реши проблема със срязана бутилка от безалкохолно ако не те притеснява външния вид си върши чудесно работата на преходник.
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: