• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15
Нека намерим най-тънките цени.
Lisko - майстор
Отидох с приготвен списък и като се върнах от пазар викам, жена много спестихме днес ела да видиш колко спестихме и вадя - алуминиево фолио, полиетиленово фолио, два вида шоколадови бонбони, дотук по 2 долара общо 8. Зех си една стяга (с пружина) тя не беше намалена, ама $1.50 - къде да намалиш повече. И накрая викам - а от ей тва спестихме най-много:
Прикачен файл:
drill.png
drill.png (51.54 KиБ) Видяна 1774 пъти
Намалени от $40 на $8. Викам - ударихме келепира ! Жената вика - за какво е тва бе ? Аз викам - ми да пробивам дупки. Къде ще ги пробиваш бе... Абе, викам - мине се не мине, все нещо трябва да се пробива ;-)

Ся друг е въпроса че те повечето пъти послъгват колко е струвало "иначе", аз видях забравен там предпосления им етикет и беше за $14.99 (пак червен - демек пак са намаляли ;-)) , ама $7.99 си е добре.
anabolicbeast - специалист
Lisko написа:
Отидох с приготвен списък и като се върнах от пазар викам, жена много спестихме днес ела да видиш колко спестихме и вадя - алуминиево фолио, полиетиленово фолио, два вида шоколадови бонбони, дотук по 2 долара общо 8. Зех си една стяга (с пружина) тя не беше намалена, ама $1.50 - къде да намалиш повече. И накрая викам - а от ей тва спестихме най-много:
Прикачен файл:
drill.png
Намалени от $40 на $8. Викам - ударихме келепира ! Жената вика - за какво е тва бе ? Аз викам - ми да пробивам дупки. Къде ще ги пробиваш бе... Абе, викам - мине се не мине, все нещо трябва да се пробива ;-)

Ся друг е въпроса че те повечето пъти послъгват колко е струвало "иначе", аз видях забравен там предпосления им етикет и беше за $14.99 (пак червен - демек пак са намаляли ;-)) , ама $7.99 си е добре.
Даже си е екстра! Аз моите ги взех за около 27 лева, пак с титаниево покритие и в метална кутийка. По-евтини не съм виждал!
stan73 - майстор
И да се оплача малко от отношението и организацията на ЕМАГ и последният черен петък. Уж бях абониран, а и имам акаут, но в брошурата в пощата ми на практика нямаше нищо. Това както и да е, нямаше обявен точен час кога ще започне. Та няколко часа рефрешвах през една или 2 минути страницата им (която изглеждаше почти "паднала"), а иначе в същото време поне четях темата за виното в нашият форум (и така поне времето ми не е съвсем пропиляно). В 7.30, когато почнаха - готините неща свършиха за макс. 10 минути (с малки изключения). Както и да е: успях (уж) да купя 3 неща - една голяма карта памет за телефона, една голяма флашка за гаджето (естествено до усб 3 не успях да се вредя (вече бяха ги разграбили), та беше двойка) и едно бошовско куфарче със сведла и битове. Та уж ги купих общо за около 80 до 90 лева. Добре, обаче се оказа, че нещо не било станало както трябва и в понеделник намирам в електронната си поща някакво писмо от тях, което естествено не е пратено в денят на черният петък, което казва, че нещо с поръчката не било като трябва и имал ли съм нужда от помощ с поръчката, но и нещата вече бяха на много по-високи цени (общо правеха над 220 лева (аз спокойно сега мога да си намеря такива на доста по-ниски от сегашните им цени)). Писах им в сайта - чаках отговор поне денонощие и половина - но не получих (а и досега даже няма отговор в пощата на запитването ми). После след доста ровене намерих и телефонът им за връзка, звъннах, чаках много, после вдигна някакъв оператор, говорихме си доста (разговорът се записа от тя, сега съжалявам, че и аз не го записахтака, де - щом те ще го записват - и аз мога (или поне Галаксито може...))), та операторът накратко каза, че и с доста други хора така се случило, но нищо не могат да направят и ако искам мога да си ги закупя на високата цена, а ако не - мога да ги махна едно по едно от "кошницата" си. Накратко - избрах да ги махна, и така...
EDI - майстор
Ами слабичък е капацитета на обслужване, много стока, много сделки, много клиенти.Не могат да се справят.Аз затова хич и не съм се опитвал да си вземам нещо, само разглеждах.
stiv1961 - майстор
Не знам, при мен всичко беше О.К. Получил съм писмо през нощта срещу петък за промоциите и кога започват. Сутринта си поръчах фотоапарат и сега прочитам, че е на път за доставка.
Прикачен файл:
Screen Shot 12-03-14 at 10.39 AM.PNG
Screen Shot 12-03-14 at 10.39 AM.PNG (26.45 KиБ) Видяна 1642 пъти
Даже си свалих фактурата и гаранционната карта. Чакам обаждане от Еконт.
stan73 - майстор
Ами браво, но при мен се развиха по-друг начин нещата. То те ако бяха прецакали всички, народът щеше да се надигне вероятно...
От друга страна - преди доста време от тях си бях купил една флашка - тогава проблеми нямаше (е, не беше от бързата партида, но такъв ми бил късмета...).
dadko - майстор
Аз пък от черния петък си взех лазерен принтер. Още вчера пристигна с куриер. Момчето от куриерската фирма каза, че с тоя ЕМАГ направо са луднали от бачкане.
prascho - майстор
Имате ли идея кога ще са следващите отстъпки?
Kumay - майстор
prascho написа:
Имате ли идея кога ще са следващите отстъпки?
От понеделник! :wink:
EDI - майстор
Прасчо, гледай тоя път да я хванеш, че оня ден докато се наумуваш, на СПАРКИ-то му мина ниската цена. :-D :lol:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15

Тема "Черен петък" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: