• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Разгледай им ръководствата за употреба в Lidl.service.
resistbody - майстор
Дали няма да му "хлопа" патронника, от доста време чакам 10.8волтов, а сега това ме притеснява....
Иначе е удобно, миналия ден работих с 2 винтоверта един за пробиване и един за завиване :D та тази система ще спести такива усилия....
prascho - майстор
Освен в цвета има ли някаква разлика между стандартна и лимитирана серия? В характеристиките не виждам. Като е лимитирана трябва ли да се очаква, че качеството е по-високо?
stan73 - майстор
Някой, който е по-наясно ще ме осветли ли какви са разликите между ножица за ламарина за дясно, ляво и право рязане (така пише в новата брошура на ЛИДЛ), а и кой е най-добрият и универсален вариант ? Като я видях се присетих за старата ми ножица с която се прескрипах 2 пъти (единият път с много сериозен хематом) и ми се прииска да си купя по-безопасна, а тези би трябвало да са добри, а и цената ми се вижда достъпна...
mitko64 - майстор
Oх и аз съм се щипал зверски по корема. Кой ли умник е измислил тези завити крайща на дръжките?
stan73 - майстор
Точно зверският хематом от ножицата беше на корема (но ме досрамя да го напиша предният път...), та сега с кеф ще я заменя с по-безопасна.
tzetzo160 - специалист
И аз съм се прищипвал, но по бедрото, напиняйки седешком....добре че не беше малко по-нагоре, че не знам :-D Иначе и аз не съм наясно, каква е разликата между 3-те вида и кой е най-оптимален. Кажете моля! :idea:
prascho - майстор
Разликата като гледам е във формата на самата нощица. Различната форма определя и различна функция при рязане на ламарина.

Преди 2-3 години заедно с материалите за окачения таван си взех ето тази на Стенли за 24лв /явно права се води/:
http://www.tashev-galving.com/064+STY+0 ... 0%B2%D0%B0

Тогава направих два тавана на двойна скара и си я ползвам и до днес. Доволен съм.

Виждам, че има и леви/десни:
http://www.tashev-galving.com/064+STY+1 ... 0%B2%D0%B0

Иначе имаме ножица със завити крайща. Прещипвал съм се и аз. Отдавна не я ползвам.

П.П. Обърнете внимание, че са предназначени ламарината с дебелина до 1,2мм. При по-дебели ламарини ще трябва ножица с по-дълго рамо.
teon - специалист
stan73 написа:
зверският хематом от ножицата беше на корема (но ме досрамя да го напиша предният път...), та сега с кеф ще я заменя с по-безопасна.
...ами земи си я обезопаси...аз мойта още навремето след един такъв инцидент я тунинговах - подстригах и с по един сантим задните краища а отпред на едното рамо заварих една дистанционна разпорка и готово...
monster18 - специалист
Айде пак крастата за инструменти ми се обади като видях какво ще пускат :D повличам комплекта видиики и един комплект ключове аз от една предишна промоция си взех гаечни ключове сега ще си взема от другия модел а може и от двата вида да взема единия комплект да е за колата :D и може да повлека и една ножица за ламарина ;)
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: