• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
gogyto - специалист
wscientist написа:
gogyto написа:
Толкова и съм го доогледал :finga:
Кой реже наобратно че са шибнали врътка и там :axe:
Я да питам друго, нормално ли е да има лек луфт, от самия захват на диска, не е от мотора.
Прочети упътването. Затягащата шайба се обръща при различни дебелини на диска.
Луфт по посока на движението идващ точно от задната шайба спрямо оста излизаща от мотора.
fore - майстор
Лидла в Никити......

Мултикърта на батерия

Изображение

Перфоратора на батерия е по скъп от тук.

Изображение

Пушеното сирене мултипак което се продава и тук е по евтино или на същата цена като тук. Ако не бъркам тук е на 5 лева за кутия.... Но в Гърция ДДС-то на млечните продукти е само 13 %, а на останалите е 24 %

Изображение

Купихме и Ариел за да видиме дали е по арен от нашият.........

Изображение

На рекламата пред магазина се вижда и кримп-клещите които също са по скъпи от тук.

Изображение

И един лентов шлайф който не са пускали тук според мене. Може да се застопорява за плот със стягите в комплекта и да се ползва фиксирано.

Изображение
8180 - майстор
jekasus написа:
Така че става за дребни домашни ремонти, а и за някои професионални дейности също.
Платнена торба за фин прах не става, само хартиена.
Благодаря Жека,
При ТОНИ ми излизат някакви UBxx торби от нахвален SMS материал - да разбирам, че не стават?
Някаква идея за хартиените - Бушона или?
toshetozaz - специалист
fore написа:
Лидла в Никити......

И един лентов шлайф който не са пускали тук според мене. Може да се застопорява за плот със стягите в комплекта и да се ползва фиксирано.

Изображение
Този от миналата седмица беше такъв.
fore - майстор
Миналата седмица нямаше никакви машини, камоли пък подобен шлайф. Имаше шлайф преди в по предните брошури, но беше обикновен.
toshetozaz - специалист
Може и да не било миналата ,но го пускаха лично го разглеждах един колега си го купи 65 кинта беше.

https://www.lidl.de/de/parkside-bandsch ... ation=true
fore - майстор
Даваш оферта от Лидл Де. Пак ти казвам, скоро пускаха обикновеният шлайф. Този не съм го мяркал тук.

Има го в българската продуктова листа, но не знам кога са го пускали тук.
Shift - специалист
Точно този пускаха тук много скоро. Не си гледал внимателно.
yasmania - напреднал
fore написа:
Даваш оферта от Лидл Де. Пак ти казвам, скоро пускаха обикновеният шлайф. Този не съм го мяркал тук.

Има го в българската продуктова листа, но не знам кога са го пускали тук.
Колега, приеми че си пропуснал просто :)

Ето доказателство, изглежда ми същия.

Изображение
themask - специалист
Днес минах през един софийски Лидл и си стоят камари от лентовия шлайф... не знам кой къде блее :)
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: