• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Нека намерим най-тънките цени.
gogo7777 - майстор
съб апр 25, 2026 10:33 pmhidrazin написа:
gogo7777 на нея ще тегли ... сирене. :-D
:partyman:
Някога може и сирене да претеглям, когато си купя кози :)
Ще слагам ред на химикалите, с които работя. Смяна на опаковки, мерене, надписване, подреждане и т.н.
Ще оразмерявам реактиви, емулсии, втвърдители, блясъкообразуватели, блясъконосители и др. екзотики на дози.....абе чака ме бая занимавка. Трябва да реша какво да правя с останал електролит за медно напластяване....около 600-700 кила. Вероятно ще го продам или ще му извадя медния сулфат.

:drinkers:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
В доста ателиета, работилници и складове съм виждала такива, мнооого по-удобни за работа са от електронните. Простакоустойчив. Не е баш да го бърка влага, прахоляк, отношение...
gogo7777 - майстор
На електронната ми писна да му сменям батерията. Винаги, когато ми потрябва е с изтощена батерия. :)
chapara - майстор
нед апр 26, 2026 2:25 pmgogo7777 написа:
На електронната ми писна да му сменям батерията. Винаги, когато ми потрябва е с изтощена батерия. :)
А ве не е простакоустойчив и си има доста специфики по тарирането, особено при преместване от мястото му. Е свиква се. При транспорт само изправен задължително. Позабравил съм другите специфики, беше преди около 30г.когато две години ежедневно го ползвах, такъв същия. Но Гого ще се справи, убеден съм

:partyman:
MamaMy - майстор
Аз за това си купих електронен кантар на 230 волта, но с вграден акумулатор. Седи включен постоянно. Не го гася никога. Той си заспива и толкоз. И да угасне тока не ме бърка. Акумулатора го сменях веднъж преди 6-7 години, но беше по моя вина. Бях захранил кантара от разклонителя на компютъра. Тръгвам си от работа и гася тока на всичко от копчето на разклонителя. Не се усещам, че кантара остава в дежурен режим на акумулатор. Еди ден бях забравил и нещо отгоре та е светил дисплея докато умре. Не можа да направи и година.

Прикачен файл

kantar.jpg
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "Подарявам" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: