• 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
krasigogo - специалист
Купих си с поялник с регулиране на температурата. За норматив излепих една от платките за инкубатор, със старият се притеснявах за интегралите да не ги прегрея. Останах с добро впечатление от работата му, дано изкара дълго време.
aiako - специалист
Имам малък проблем с пистолета за горещ въздух, който ме дразни. Работя си аз каквото работя, и вадя от контакта да навия кабела, като докосна обаче краката на щепсела накрая ме удря тока. Може да се discharge (незнам думата на български но да кажем обезвреди) с отверка, и се чудя какво да го правя, да го отварям , да си карам така, или да го върна ?

Сега пробвах и без да го пускам, слагам щепсела за 1-2 сек и пак този кофти заряд го има.
VLADO66 - майстор
И при моя го има-няма да се плашиш :wink:
juvigy - специалист
Сигурно има некой кондензатор - 1 диод слагаш и си готов.
sstefanov - майстор
С диод няма да стане.
Включи го за малко докато е изваден щепсела и кондензаторът би трябвало да се разреди.
Иначе става като го разглобиш и свържеш паралелно на кондензатора резистор от няколко стотин килоома.
aiako - специалист
sstefanov написа:
С диод няма да стане.
Включи го за малко докато е изваден щепсела и кондензаторът би трябвало да се разреди.
Иначе става като го разглобиш и свържеш паралелно на кондензатора резистор от няколко стотин килоома.
Това с ключето работи, мерси не се бях сетил :)
nv952 - майстор
aiako написа:
Имам малък проблем с пистолета за горещ въздух, който ме дразни. Работя си аз каквото работя, и вадя от контакта да навия кабела, като докосна обаче краката на щепсела накрая ме удря тока. Може да се discharge (незнам думата на български но да кажем обезвреди) с отверка, и се чудя какво да го правя, да го отварям , да си карам така, или да го върна ?

Сега пробвах и без да го пускам, слагам щепсела за 1-2 сек и пак този кофти заряд го има.
такъв проблем имах и с един стар сешоар.
velsi - Почетен майстор
Абе важното е, че си си купил керемиди.
LazarGanev - "Велик майстор"
Хората пари за ракия нямат, той керемиди си купува :cool:
MamaMy - майстор
Няма пари за хляб. Иначе пари за цигари и ракия винаги се намират :razz:
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: